načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Nová pizza -- Nová éra světově populárního jídla – Stefano Manfredi

Nová pizza -- Nová éra světově populárního jídla
-15%
sleva

Kniha: Nová pizza
Autor: Stefano Manfredi
Podtitul: Nová éra světově populárního jídla

- Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  499 Kč 424
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
14,1
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9% 100%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Omega
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 247
Rozměr: 255,0x262,0x28,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Spolupracovali: překlad Anna Jančíková
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 1,275kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Novinka týdne: 2018-47
Datum vydání: 201811
ISBN: 978-80-7390-755-6
EAN: 9788073907556
Popis

Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa.

Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem. Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. Sám používá nebělenou celozrnnou mouku mletou kamenným mlýnem a osvědčené metody hnětení a kynutí těsta, se kterými v jednotlivých krocích stvoříte ty nejzdravější a nejchutnější základy pro vaši pizzu. Dále je tu neuvěřitelná škála příchutí – klasiky jako Margherita nebo Mořské plody, i lahodný výběr nových stylů, například Jehněčí plec, ricotta a středomořské bylinky, Nakládaný salát, kapary, olivy a rajčata, Římská pizza s fíky, prosciuttem a balzámovým octem, úžasné Závitky z pekingské kachny, Smažená pizza s vepřovou plecí, ricottou a provolou, a zákusková čokoládová pizza s roztomilým názvem Snový polštář.

Napříč celou knihou najdete také bonusy s pěti nejlepšími pizzovými šéfkuchaři v Neapoli, stejně jako okouzlující fotografie tohoto krásného města, místních farmářů a plodin.

New Pizza Stefana Manfrediho nás přenese zpět do dob, kdy byla pizza zdravým, vynikajícím a rychlým pokrmem pro všechny.

(nová éra světově populárního jídla)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2020 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist