načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Nejlepší zabijačkové speciality - Alexander Hlinovský

Nejlepší zabijačkové speciality
-20%
sleva

Kniha: Nejlepší zabijačkové speciality
Autor: Alexander Hlinovský

Zpracování, konzervování a výroba klasických zabijačkových specialit. Tradiční domácí receptury z Čech, Moravy i Slovenska na přípravu jitrnic, jelit, klobás, tlačenek, salámů, ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
doručujeme do Vánoc
Vaše cena s DPH:  249 Kč 199
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
6,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » SLOVART
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 95
Rozměr: 258,0x208,0x17,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1. české vyd.
Název originálu: Najlepšie zabíjačkové špeciality
Spolupracovali: překlad Stanislava Moravcová
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,577kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Novinka týdne: 2014-44
Datum vydání: 201410
Nakladatelské údaje: Praha, Slovart, 2014
ISBN: 978-80-7391-912-2
EAN: 9788073919122
Popis / resumé

Zpracování, konzervování a výroba klasických zabijačkových specialit. Tradiční domácí receptury z Čech, Moravy i Slovenska na přípravu jitrnic, jelit, klobás, tlačenek, salámů, paštik, šunek ad., bez chemických přísad, v každé kuchyni.

Popis nakladatele

Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kterému si můžete slovenské, české a moravské zabijačkové speciality připravit doma. Domácí zabijačka není tedy výsadou venkova, v každé kuchyni se dají udělat vynikající jitrničky, jelítka, klobásy, tlačenky, salámy, paštiky, šunky či párky. Pokud dodržíte uvedené návody, můžete se radovat z kvalitního a chutného výsledku.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Nejlepší zabijačkové speciality" doporučujeme také:
Domácí řeznická kuchařka -- Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového Domácí řeznická kuchařka
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Domácí uzeniny -- snadné recepty na masové lahůdky Domácí uzeniny
Domácí zabijačka Domácí zabijačka
Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby Udírny a uzení -- maso
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist