načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost - Patrik Jaros

Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost
-50%
sleva

Kniha: Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost
Autor:

Když upečete drobenkový koláč, úspěch je zaručen. Populární německý šéfkuchař a autor mnoha kuchařek Patrik Jaros shromáždil recepty na přípravu nejchutnějších drobenkových ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  249 Kč 124
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
4,1
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 100%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » SLOVART
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013-08-01
Počet stran: 96
Rozměr: 276 x 222 x 12 mm
Úprava: 95 stran : barev. ilustrace
Název originálu: Leckersten Streuselkuchen
Spolupracovali: text Kira Cromeová
překlad Dagmar Eisenmannová
Vazba: Vázaný
Doporučená novinka pro týden: 2013-32
ISBN: 978-80-7391-707-4
EAN: 9788073917074
Popis / resumé

40 kuchařských předpisů na přípravu drobenkových koláčů pro všední i slavnostní příležitosti ve fotografické publikaci. Jednoduché recepty, sváteční i pro každodenní příležitosti, v klasických i nových variantách. Z různých druhů těst - kynutého, třeného, křehkého, piškotového, z rozdrcených sušenek, pečené v různých formách, s drobenkou máslovou, mandlovou, pomerančovou, ořechovou, levandulovou, krokantem. Plněné jablky, třešněmi, broskvemi, meruňkami, rybízem, fíky, švestkami, borůvkami, malinami, hruškami, amarelkami, ostružinami, banánem a čokoládou, mákem.

Popis nakladatele

Když upečete drobenkový koláč, úspěch je zaručen. Populární německý šéfkuchař a autor mnoha kuchařek Patrik Jaros shromáždil recepty na přípravu nejchutnějších drobenkových koláčů a přidal k nim nové varianty. Vyzkoušet můžete 40 vynikajících koláčů – např. drobenkový koláč s jablky a třešněmi, koláč z tvarohového těsta s mákem a mandlovou drobenkou, letní drobenkový koláč s broskvemi a ricottou, čokoládový koláč s pomerančovou drobenkou, marcipánové tartaletky s hruškami a drobenkou nebo klasický babiččin drobenkový koláč. Postupy pečení jsou rozepsané do detailů a hotové koláče zobrazují velké fotografie. Nechybí informace o surovinách a nástrojích i rady zkušených pekařů.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Patrik Jaros - další tituly autora:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist