načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Natrhej si oběd -- Jak zpracovat vše, co u nás vyroste – na talíř, do koupelny i lékárničky – Jaroslav Vašák

Natrhej si oběd -- Jak zpracovat vše, co u nás vyroste - na talíř, do koupelny i lékárničky
-12%
sleva

Kniha: Natrhej si oběd -- Jak zpracovat vše, co u nás vyroste
Autor: Jaroslav Vašák
Podtitul: na talíř, do koupelny i lékárničky

– Supermarkety dnes nabízejí ovoce a zeleninu z těch nejvzdálenějších konců planety – můžeme si obohatit jídelníček mangem, liči, avokádem… a přitom často přehlížíme fakt, že pravé poklady nám rostou přímo před nosem. A zadarmo. – Spousta ... (celý popis)
Titul je skladem 1ks
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  499 Kč 439
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
14,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma
Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma TIŠTĚNÁ
KNIHA

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Computer press
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2020
Počet stran: 320
Rozměr: 210 x 235 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1. vydání
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: brožovaná lepená
Novinka týdne: 2020-30
Datum vydání: 16. 7. 2020
ISBN: 9788026431824
EAN: 9788026431824
Popis

Supermarkety dnes nabízejí ovoce a zeleninu z těch nejvzdálenějších konců planety – můžeme si obohatit jídelníček mangem, liči, avokádem… a přitom často přehlížíme fakt, že pravé poklady nám rostou přímo před nosem. A zadarmo.

Spousta rostlin, které při procházkách jarní a letní přírodou míjíme bez povšimnutí, jsou skutečné vitamínové bomby, které navíc obsahují řadu nesmírně prospěšných látek pro náš organismus. Proč tedy nespojit výlet i s malou sběračskou expedicí, která dodá našemu jídlu užitečné živiny, nové, neotřelé chutě a nám přinese nenahraditelný pocit objevování ztracené vazby s přírodou, jež nás obklopuje a bez níž nemůžeme přežít? V této knížce se dočtete spoustu zajímavých a netradičních receptů z bylin a plodů, které rostou všude kolem nás. Dozvíte se, jaký mají pozitivní vliv na náš organismus, jak je využít v léčení běžných nemocí i třeba v kosmetice. A věřte, vážně si pochutnáte!

(jak zpracovat vše, co u nás vyroste na talíř, do koupelny i lékárničky)
Další popis

Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. A je to pravda. V této knize se například dočtete plno zajímavých receptů, léčebných kůr či kosmetických vychytávek, ke kterým potřebujete jen vyrazit do přírody a dívat se kolem sebe. Roste tu totiž spousta hotových pokladů, ze kterých můžete připravit vynikající jídlo či prostředek, který podpoří vaše zdraví. A to všechno bio a ještě navíc bezplatně!


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jaroslav Vašák - další tituly autora:
Ottova veľká hrnčeková kuchárka Ottova veľká hrnčeková kuchárka
Kuchařský fortelník Kuchařský fortelník
Gastronomický kvíz Gastronomický kvíz
Gastronomický rádce od A do Ž Gastronomický rádce od A do Ž
První republika u stolu -- Na čem si pochutnávaly celebrity a co se jedlo v běžných domácnostech První republika u stolu
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.