načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Nakládání a uzení – Dick Strawbridge; James Strawbridge

Nakládání a uzení
-15%
sleva

Kniha: Nakládání a uzení
Autor: Dick Strawbridge; James Strawbridge

Příručka poskytuje praktické rady potřebné k nasolení a vyuzení masa a sýra, metodou horkého i studeného uzení. Doplněno recepty.
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  99 Kč 84
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
2,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2% 90%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Metafora
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 176
Rozměr: 155×215
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: Vyd. 1.
Název originálu: Made at home: curing & smoking
Spolupracovali: přeložil Viktor Faktor
Vazba: pevná
Datum vydání: 8.1.2013
Nakladatelské údaje: V Praze, Metafora, 2013
ISBN: 978-80-7359-356-8
EAN: 9788073593568
Popis / resumé

Příručka poskytuje praktické rady potřebné k nasolení a vyuzení masa a sýra, metodou horkého i studeného uzení. Doplněno recepty.

Popis nakladatele

Staňte se mistry nakládání, uzení a sušení masa i jiných laskomin!

Další popis

Už vás nebaví jíst pořád jenom to, co dostanete v obchodě? V tom případě pro vás máme skvělou radu: Připravte si výtečné pochoutky sami. Není to vůbec tak těžké, složité ani drahé, jak by se mohlo zdát. Užasnete, jak snadné je proměnit čerstvé maso, ryby, plody moře, vejce a sýry v lahůdky, kterým žádný mlsný jazyk neodolá. Je libo uzenou kachnu, pstruha nebo vlastní klobásy? Žádný problém. V téhle knize vám autoři poradí, co budete k uzení, sušení, nakládání do láku i nasucho potřebovat a jak správně postupovat. Desítky skvělých receptů pak čekají jen na to, až se podle nich pustíte do díla.


Už vás nebaví jíst pořád jenom to, co dostanete v obchodě? V tom případě pro vás máme skvělou radu: Připravte si výtečné pochoutky sami. Není to vůbec tak těžké, složité ani drahé, jak by se mohlo zdát. Užasnete, jak snadné je proměnit čerstvé maso, ryby, plody moře, vejce a sýry v lahůdky, kterým žádný mlsný jazyk neodolá. Je libo uzenou kachnu, pstruha nebo vlastní klobásy? Žádný problém. V téhle knize vám autoři poradí, co budete k uzení, sušení, nakládání do láku i nasucho potřebovat a jak správně postupovat. Desítky skvělých receptů pak čekají jen na to, až se podle nich pustíte do díla.


Už vás nebaví jíst pořád jenom to, co dostanete v obchodě? V tom případě pro vás máme skvělou radu: Připravte si výtečné pochoutky sami. Není to vůbec tak těžké, složité ani drahé, jak by se mohlo zdát. Užasnete, jak snadné je proměnit čerstvé maso, ryby, plody moře, vejce a sýry v lahůdky, kterým žádný mlsný jazyk neodolá. Je libo uzenou kachnu, pstruha nebo vlastní klobásy? Žádný problém. V téhle knize vám autoři poradí, co budete k uzení, sušení, nakládání do láku i nasucho potřebovat a jak správně postupovat. Desítky skvělých receptů pak čekají jen na to, až se podle nich pustíte do díla


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Dick Strawbridge; James Strawbridge - další tituly autora:
Konzervování a zavařování Konzervování a zavařování
 
Ke knize "Nakládání a uzení" doporučujeme také:
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty Vše o uzení
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby Udírny a uzení -- maso
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
Udírny -- konstrukce, stavba, uzení Udírny
Hravé omalovánky -- 250 stran vybarvování a úkolů Hravé omalovánky
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2020 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist