načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

E-kniha: Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně – pomocí mléčného kvašení – Claudia Lorenz-Ladener

Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení

Elektronická kniha: Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
Autor: Claudia Lorenz-Ladener
Podnázev: pomocí mléčného kvašení

Rady a recepty pro nakládání zeleniny pomocí mléčného kvašení, vhodné druhy zeleniny. Snadná metoda konzervování, při které zůstávají zachovány cenné látky důležité pro zdraví. Takto naložená zelenina je stravitelnější než syrová. Též ... (celý popis)
Titul je skladem - ke stažení ihned
Médium: e-kniha
Vaše cena s DPH:  178
+
-
5,9
bo za nákup

ukázka z knihy ukázka

Titul je dostupný ve formě:
elektronická forma ELEKTRONICKÁ
KNIHA

hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4% 97%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Dostupné formáty
ke stažení:
EPUB, MOBI, PDF
Zabezpečení proti tisku a kopírování: ano
Médium: e-book
Rok vydání: 2016
Počet stran: 120
Rozměr: 24 cm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: První vydání
Spolupracovali: přeložila Magdaléna Pomikálková
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
ADOBE DRM: bez
ISBN: 978-80-247-5785-8
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Rady a recepty pro nakládání zeleniny pomocí mléčného kvašení, vhodné druhy zeleniny. Snadná metoda konzervování, při které zůstávají zachovány cenné látky důležité pro zdraví. Takto naložená zelenina je stravitelnější než syrová. Též několik receptů k použití naložené zeleniny pro přípravu salátů, sendvičů i teplých pokrmů.

Popis nakladatele

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí.

Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny.

Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě. (zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení)

Další popis

Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali.


Předmětná hesla
Zařazeno v kategoriích
Claudia Lorenz-Ladener - další tituly autora:
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
Sklepy -- stavba zahradních sklepů na ovoce a zeleninu Sklepy
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.