načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Na grilu – Zdeněk Pohlreich

Na grilu
-11%
sleva

Kniha: Na grilu
Autor: Zdeněk Pohlreich

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn. Každá správná grilovací párty je neodmyslitelně ... (celý popis)
Titul je skladem 3ks – odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  599 Kč 533
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
17,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Sevruga
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2021
Počet stran: 274
Rozměr: 261 x 188 x 33 mm
Úprava: ilustrace (převážně barevné), portréty
Vydání: Vydání první
Spolupracovali: fotografie Marek Bartoš
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 20. 10. 2021
ISBN: 978-80-88440-00-0
EAN: 9788088440000
Popis

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn.

Každá správná grilovací párty je neodmyslitelně spojená hlavně s masem a i v naší knize ho najdete hojně. Nabízí ale i recepty, které reflektují probíhající změnu životního stylu. Není totiž pochyb o tom, že lidé začínají jíst jídla lehčí a lépe stravitelná. Já za svůj život už snědl masa dost na to, abych zjistil, že pestrost a rovnováha v jídle jsou stejně důležité a zábavné jako pestrost a rovnováha v komplexním životě. Zahrada je v létě navíc plná lákavých čerstvých surovin a nabízí spoustu inspirace.

Kuchařka navazuje na naši knižní produkci z posledních let, kdy kuchařské ego hodně ustoupilo potřebám obyčejného člověka a kdy jsme pochopili, že zdroje, které máme k dispozici my kuchaři, jsou pro běžného spotřebitele často nedostupné. Proto jsme se opět většinově zaměřili na produkty běžně užívané v české domácnosti a na recepty, se kterými si poradí úplně každý.

Celou knížku jsme vytvořili na statku mojí skvělé ženy Zdeničky, na stejném místě, kde vznikaly naše televizní pořady posledních let, abychom zachytili uvolněnou atmosféru a náladu letních slunných dnů.

Věřím a doufám, že tato knížka obohatí a zpestří váš beztak kvalitní repertoár a pomůže vám k úspěchu akce, kterou máme všichni tak rádi.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zdeněk Pohlreich - další tituly autora:
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů Grilování
Lehká kuchyně Lehká kuchyně
Kulinárium Kulinárium
Fresh kuchyně Fresh kuchyně
Taková normální kuchařka Taková normální kuchařka
Super jednoduše Super jednoduše
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




Zdeněk Pohlreich

ZDENĚK POHLREICH


10. 4. 1957

Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom, moderátor a publicista.

Vystudoval učební obor kuchař a po škole působil v pražském hotelu Stop. V roce 1989 emigroval do Holandska a následně do Austrálie, kde pracoval v Adelaide v restauraci La Guillotine jako sous-chef a později jako šéfkuchař. Po návratu z emigrace působil v Praze v hotelech Renaissance, Villa Voyta nebo Marriot. Dnes vede vlastní úspěšné restaurace - Café Imperial zaměřenou na českou tradiční kuchyni a pohostinství, italskou Divinis a na japonskou kuchyni orientovanou Yamato. Během své bohaté kariéry absolovoval řadu mezinárodních kulinářských školení, mezi jinými i cukrářský kurz a kurz čínské a thajské kuchyně. Za své umění rovněž získal několik ocenění.

Pohlreich – Zdeněk Pohlreich – více informací





       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.