

Kniha:
Moje cesta k Michelinu
Autor:
Pavel Pospíšil
Kniha teď bohužel není dostupná.
»hlídat dostupnost



Nakladatelství: | » Kontrast |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2018 |
Počet stran: | 218 |
Rozměr: | 246,0x207,0x26,0 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Skupina třídění: |
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Biografie |
Hmotnost: | 0,82kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7585-686-9 |
EAN: | 9788075856869 |
Nejočekávanější kuchařka vánoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkýh kapitol, každá je věnována jedné zemi, kde jako kuchař působil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertem na gastronomii, televizní kuchařskou hvězdou Slovenska a také majitelem úspěšné restaurace. V novince Moje cesta k Michelinu popisuje nejen svůj životní příběh, ale přináší 64 unikátních receptů, kterými zaručeně uděláte dojem!
(to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře)To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.
Kuchaři – Česko – 20.-21. století
Gastronomie – Evropa – 20.-21. století
Kuchařství – Evropa – 20.-21. století
Jídla
Česko
Evropa