načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Moje cesta k Michelinu - Pavel Pospíšil

Moje cesta k Michelinu
-15%
sleva

Kniha: Moje cesta k Michelinu
Autor:

- Nejočekávanější kuchařka vánoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkýh kapitol, každá je věnována jedné ... (celý popis)
Titul je skladem 1ks - odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  499 Kč 424
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
14,1
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Kontrast
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 218
Rozměr: 246,0x207,0x26,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Biografie
Hmotnost: 0,82kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Novinka týdne: 2018-48
ISBN: 978-80-7585-686-9
EAN: 9788075856869
Popis

Nejočekávanější kuchařka vánoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkýh kapitol, každá je věnována jedné zemi, kde jako kuchař působil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertem na gastronomii, televizní kuchařskou hvězdou Slovenska a také majitelem úspěšné restaurace. V novince Moje cesta k Michelinu popisuje nejen svůj životní příběh, ale přináší 64 unikátních receptů, kterými zaručeně uděláte dojem!

(to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře)
Další popis

To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.


To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.


Předmětná hesla
Pospíšil, Pavel, 1944-
Kuchaři -- Česko -- 20.-21. století
Gastronomie -- Evropa -- 20.-21. století
Kuchařství -- Evropa -- 20.-21. století
Jídla
Česko
Evropa
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist