načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Moje cesta k Michelinu – Pavel Pospíšil

Moje cesta k Michelinu

Kniha: Moje cesta k Michelinu
Autor: Pavel Pospíšil

– Nejočekávanější kuchařka vánoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkýh kapitol, každá je věnována jedné zemi, kde jako kuchař působil. Pavel Pospíšil je uznávaným ... (celý popis)
0
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost
rozbalKdy zboží dostanu
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3% 87%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Kontrast
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 218
Rozměr: 246,0x207,0x26,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Biografie
Hmotnost: 0,82kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7585-686-9
EAN: 9788075856869
Popis

Nejočekávanější kuchařka vánoc 2018! Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkýh kapitol, každá je věnována jedné zemi, kde jako kuchař působil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertem na gastronomii, televizní kuchařskou hvězdou Slovenska a také majitelem úspěšné restaurace. V novince Moje cesta k Michelinu popisuje nejen svůj životní příběh, ale přináší 64 unikátních receptů, kterými zaručeně uděláte dojem!

(to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře)
Další popis

To nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky.


Předmětná hesla
Pospíšil, Pavel, 1944-
KuchařiČesko – 20.-21. století
GastronomieEvropa – 20.-21. století
Kuchařství – Evropa – 20.-21. století
Jídla
Česko
Evropa
Kniha je zařazena v kategoriích
Pavel Pospíšil - další tituly autora:
Země s nebem Země s nebem
 (e-book)
Země s nebem Země s nebem
První republika v barvě První republika v barvě
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.