načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Moderní cukrové květy - Jacqueline Butlerová

Moderní cukrové květy
-20%
sleva

Kniha: Moderní cukrové květy
Autor:

Současné trendy ve zdobení dortů elegantními květy z cukrové hmoty Slavná cukrářka Jacqueline Butlerová rozvinula jedinečný styl zdobení dortů cukrovými květy, o který se s námi ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  349 Kč 279
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,3
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: MLADÁ FRONTA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2017
Počet stran: 160
Rozměr: 276 x 211 x 11 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: První vydání
Spolupracovali: z anglického originálu Modern sugar flowers ... přeložila Jana Kordíková
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Paperback
Datum vydání: 29. 9. 2017
ISBN: 978-80-204-4474-5
EAN: 9788020444745
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Slavná cukrářka Jacqueline Butlerová rozvinula jedinečný styl zdobení dortů cukrovými květy, o který se s námi štědře dělí v knize plné úžasných fotografií, praktických rad i inspirace. Prostřednictvím více než 600 nádherných obrázků vás naučí vyrobit osmnáct stylizovaných květů z cukrové hmoty v různých fázích kvetení - například hortenzie, šeříku, různých druhů růží, levandule či orchideje, ale také poupat a listů, vše ve svěžích, moderních barvách. Prozradí také, jak tyto květy používat k tvorbě krásných kytic na svatebních a slavnostních dortech, přímo na jedno- a vícepatrových dortech, ale také na předem vyrobených vrcholcích dortů a květinových korpusech. Představí i nezbytné suroviny, postupy a nástroje, jež zaručí dobré výsledky při práci s cukrovou hmotou.

Popis nakladatele

Současné trendy ve zdobení dortů elegantními květy z cukrové hmoty

Slavná cukrářka Jacqueline Butlerová rozvinula jedinečný styl zdobení dortů cukrovými květy, o který se s námi štědře dělí v knize plné úžasných fotografií, praktických rad i inspirace.

Prostřednictvím více než 600 nádherných obrázků vás naučí vyrobit osmnáct stylizovaných květů z cukrové hmoty v různých fázích kvetení – například hortenzie, šeříku, různých druhů růží, levandule či orchideje, ale také poupat a listů, vše ve svěžích, moderních barvách.

Prozradí také, jak tyto květy používat k tvorbě krásných kytic na svatebních a slavnostních dortech, přímo na jedno- a vícepatrových dortech, ale také na předem vyrobených vrcholcích dortů a květinových korpusech. Představí i nezbytné suroviny, postupy a nástroje, jež zaručí dobré výsledky při práci s cukrovou hmotou.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah
Přepis ukázky

ÚVOD .........................................................4

NEZBYTNÉ NÁSTROJE ...........................7

SPECIÁLNÍ NÁSTROJE

A POTŘEBY...............................................8

CUKROVÁ HMOTA A BARVENÍ.............10

.........12

ZAČÍNÁME...............................................14

Hortenzie.................................................. 18

Dodatečné listy .......................................24

Výplňové květy, poupata a listy............. 26

Sasanka ..................................................32

Kamélie ...................................................36

Třešňové a jabloňové květy....................40

Krásenka .................................................46

Jiřina.........................................................52

Frézie........................................................58

Levandule ................................................64

šeřík.........................................................68

Magnólie..................................................72

Pivoňky.................................................... 76

Orchidej Phalaenopsis............................86

Pryskyřník................................................92

Anglická růže .......................................... 96

Zahradní růže........................................ 102

Pnoucí růže............................................108

Hrachor ................................................. 114

............120

ZÁKLADNÍ LEKCE Z ARANŽOVÁNÍ

CUKROVÝCH KVĚTIN .........................122

JEDNOPATROVÉ DORTY

Kytice umístěná na straně.....................127

Kytice splývající přes okraj................... 131

Květinový věnec....................................135


139

VÍCEPATROVÉ DORTY

Kytice na okraj dortu ..............

Ozdoba na úzkém okraji dortu ........... 143

Třípatrový dort.................. 147

PŘEDEM PŘIPRAVENÁ VÝZDOBA

Klenutý vrcholek dortu .........................150

Květinový korpus ................................. 153

ZÁVĚREČNÉ ÚPRAVY .........................156

Dodavatelé ........................................... 158

Poděkování........................................... 158

O autorce ..............................................158

Rejstřík

159




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist