načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Mikrobiologie a biochemie vína – Miloš Michlovský

Mikrobiologie a biochemie vína
-1%
sleva

Kniha: Mikrobiologie a biochemie vína
Autor: Miloš Michlovský

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 Mikrobiologie a biochemie vína je určena všem zájemcům o cenné odborné informace o procesech vedoucích ke vzniku vína a může rovněž sloužit jako učebnice pro studenty příslušně zaměřených škol. Kniha ... (celý popis)
Titul doručujeme za 6 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  990 Kč 980
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
32,7
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Vinselekt Michlovský
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2020
Počet stran: 408
Rozměr: 248x175
Úprava: ilustrace (převážně barevné), grafy
Vydání: Vydání první
Skupina třídění: Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
Jazyk: česky
Vazba: pevná
EAN: 9788090754515
Popis

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 Mikrobiologie a biochemie vína je určena všem zájemcům o cenné odborné informace o procesech vedoucích ke vzniku vína a může rovněž sloužit jako učebnice pro studenty příslušně zaměřených škol. Kniha podává ucelený přehled o mikrobiomu od vinice až po hotový produkt lahvové víno. Zabývá se ale především tím, co se z pohledu mikrobiologie a biochemie děje během technologického postupu přípravy vína a jeho zrání, včetně nežádoucích procesů.

Předmětná hesla
Réva vinná
hroznové víno
potravinářská biochemie
vinařská mikrobiologie
Kniha je zařazena v kategoriích
Miloš Michlovský - další tituly autora:
Bobule Bobule
Příprava bílých vín Příprava bílých vín
Technologie šampaňského Technologie šampaňského
Příprava červených vín Příprava červených vín
Vinohradnictví Vinohradnictví
Šlechtění révy vinné Šlechtění révy vinné
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.