
-16%
sleva
sleva
Kniha:
Medová kuchařka
Autor:
Jaroslav Vašák
Podtitul: a vše co jste o medu nevěděli
Kuchařské recepty na přípravu rozmanitých pokrmů z medu. Léčebné účinky medu, přehled druhů. Využití medu v domácí kosmetice - předpisy na pleťové masky. Recepty na polévky, hlavní jídla, přílohy, marinády, dezerty a moučníky, omáčky,
... (celý popis)
Titul doručujeme za 4 pracovní dny

Specifikace
Nakladatelství: | » Beskydy |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2016 |
Počet stran: | 222 |
Rozměr: | 210,0x150,0x14,0 mm |
Vydání: | Vydání první |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Hmotnost: | 0,286kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Datum vydání: | 201602 |
ISBN: | 978-80-87431-37-5 |
EAN: | 9788087431375 |
Ukázka: | » zobrazit ukázku |
Popis / resumé
Kuchařské recepty na přípravu rozmanitých pokrmů z medu. Léčebné účinky medu, přehled druhů. Využití medu v domácí kosmetice - předpisy na pleťové masky. Recepty na polévky, hlavní jídla, přílohy, marinády, dezerty a moučníky, omáčky, pomazánky, saláty, vánoční cukroví a nápoje.
Popis nakladatele
Med má své místo ve výživě člověka odnepaměti. Již v dávné minulosti člověk využíval včely divoce žijící v přírodě k získávání medu. Sloužil jako potrava a v té době také jako jediné sladidlo. Dokonce byl uznáván jako zvláštní dar přírody k léčení ran a nemocí... V této 224 stránkové publikace najdete zajímavé informace o medu, spoustu medových rad a medových receptů.
(a vše co jste o medu nevěděli)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Jídla
Katalog předmětový > M > Med
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Katalog vybraných autorů > V > Vašák – Jaroslav Vašák
Katalog nakladatelství > B > Beskydy
Jaroslav Vašák - další tituly autora: