

sleva
Kniha:
Maso - Jednoduše & dokonale
Autor:
Roman Vaněk

Nakladatelství: | » Pražský kulinářský institut |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2019 |
Počet stran: | 96 |
Rozměr: | 305 x 207 x 14 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Vydání: | Druhé vydání |
Spolupracovali: | fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Vazba: | Knihy - vázané |
Umístění v žebříčku: | 421. nejprodávanější kniha za poslední měsíc |
Datum vydání: | 28. 2. 2019 |
EAN: | 9788087737408 |
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu.
V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu.
Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutní začátečník.
Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
Katalog předmětový > M > Maso
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Masitá jídla
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Katalog vybraných autorů > V > Vaněk – Roman Vaněk
Katalog nakladatelství > P > Pražský kulinářský institut

ROMAN VANĚK
11. 1. 1969
Roman Vaněk je kuchař, gastronomický populista, autor kuchařských knih a pořadů, zakladatel a ředilel Pražského kulinářského institutu.
Vaněk – Roman Vaněk – více informací