načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Maso – Jednoduše & dokonale – Roman Vaněk

Maso - Jednoduše & dokonale
-15%
sleva

Kniha: Maso - Jednoduše & dokonale
Autor: Roman Vaněk

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  299 Kč 254
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 98%   celkové hodnocení
4 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Pražský kulinářský institut
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 96
Rozměr: 305 x 207 x 14 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: Druhé vydání
Spolupracovali: fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Umístění v žebříčku: 421. nejprodávanější kniha za poslední měsíc
Datum vydání: 28. 2. 2019
EAN: 9788087737408
Popis

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.

Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu.

V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu.

Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutní začátečník.

Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Roman Vaněk - další tituly autora:
Kuře - Jednoduše & dokonale Kuře - Jednoduše & dokonale
Sladké POKLADY české a moravské kuchyně Sladké POKLADY české a moravské kuchyně
Klenoty klasické evropské kuchyně Klenoty klasické evropské kuchyně
Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale Zelenina a luštěniny
Snadno a rychle 3 - Jednoduché recepty pro každý den Snadno a rychle 3
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




Roman Vaněk

ROMAN VANĚK


11. 1. 1969

Roman Vaněk je kuchař, gastronomický populista, autor kuchařských knih a pořadů, zakladatel a ředilel Pražského kulinářského institutu.

Vaněk – Roman Vaněk – více informací





       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.