načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Maso (Edice Apetit)

Maso (Edice Apetit)
-11%
sleva

Kniha: Maso (Edice Apetit)

Kniha nabízí 120 kuchařských receptů na přípravu pokrmů z různých druhů masa, které vyzkoušely redaktorky časopisu Apetit. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  349 Kč 311
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 100%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2012
Počet stran: 160
Rozměr: 283 x 246 x 18 mm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 1. 12. 2012
Nakladatelské údaje: Praha, Hachette Filipacchi 2000, 2011
ISBN: 978-80-904675-2-1
EAN: 9788090467521
Popis / resumé

Kniha nabízí 120 kuchařských receptů na přípravu pokrmů z různých druhů masa, které vyzkoušely redaktorky časopisu Apetit.

Popis nakladatele

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:

Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni.

V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začátečníci.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Maso (Edice Apetit)" doporučujeme také:
Brambory (Edice Apetit) Brambory (Edice Apetit)
Polévky (Edice Apetit) Polévky (Edice Apetit)
Saláty (Edice Apetit) Saláty (Edice Apetit)
Drůbež (Edice Apetit) Drůbež (Edice Apetit)
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.