
×

Kniha: Maso (Edice Apetit)
Kniha nabízí 120 kuchařských receptů na přípravu pokrmů z různých druhů masa, které vyzkoušely redaktorky časopisu Apetit.
... (celý popis)
Kniha teď bohužel není dostupná.
»hlídat dostupnost



Specifikace
Nakladatelství: | » APETIT |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2012 |
Počet stran: | 160 |
Rozměr: | 283 x 246 x 18 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Vazba: | Knihy - vázané |
Datum vydání: | 1. 12. 2012 |
Nakladatelské údaje: | Praha, Hachette Filipacchi 2000, 2011 |
ISBN: | 978-80-904675-2-1 |
EAN: | 9788090467521 |
Popis / resumé
Kniha nabízí 120 kuchařských receptů na přípravu pokrmů z různých druhů masa, které vyzkoušely redaktorky časopisu Apetit.
Popis nakladatele
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:
Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni.
V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začátečníci.
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích