načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Lži a mýty o tom, co jíme -- Pravda o soli, cukru, tuku a především o lepku – Allan Levinovitz

Lži a mýty o tom, co jíme -- Pravda o soli, cukru, tuku a především o lepku
-11%
sleva

Kniha: Lži a mýty o tom, co jíme
Autor: Allan Levinovitz
Podtitul: Pravda o soli, cukru, tuku a především o lepku

Lepek. Sůl. Cukr. Tuk. To vše jsou oběti, které jsme v touze po zdravém životním stylu na rady lékařů a výživových poradců vyloučili ze svého jídelníčku. V této průkopnické práci boří Alan Levinovitz mýty a lži o zdravých a nezdravých ... (celý popis)
Titul je skladem 1ks
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  299 Kč 266
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma
Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma TIŠTĚNÁ
KNIHA

hodnoceni - 75%hodnoceni - 75%hodnoceni - 75%hodnoceni - 75%hodnoceni - 75% 85%   celkové hodnocení
4 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 272
Rozměr: 145×205
Vydání: První vydání
Spolupracovali: z anglického originálu Gluten lies and other myths about what we eat přeložila Šárka Hroudová
Vazba: brožovaná vazba
Téma: příručky, zdraví, zdravá strava, potraviny, výklady, mýty, lepek
Datum vydání: 6.11.2015
ISBN: 978-80-247-5688-2
EAN: 9788024756882
Popis

Lepek. Sůl. Cukr. Tuk. To vše jsou oběti, které jsme v touze po zdravém životním stylu na rady lékařů a výživových poradců vyloučili ze svého jídelníčku. V této průkopnické práci boří Alan Levinovitz mýty a lži o zdravých a nezdravých potravinách a ukazuje, co je skutečný zdravý život - beze strachu z toho, co jíme. (lži a mýty o tom, co jíme : pravda o soli, cukru, tuku a především o lepku)

Další popis

Čemu máme věřit? Komu máme věřit? Měli bychom jíst maso, nebo ne? Libové maso, nebo tučné maso? Vznikají při grilování karcinogeny? Zabraňuje brokolice vzniku rakoviny? Jsou umělá sladidla bezpečná? Můžeme pít z plastových lahví? Snižuje běhání riziko vzniku rakoviny? Pravda o tom, co jíme, není příliš romantická. Žádní stravovací démoni nebo zázračné léčby neexistují. Žádná rajská minulost nikdy nebyla – ani ušlechtilí divoši, zázračné elixíry, dokonce ani žádná pořádná dieta. Démony jsou výživoví poradci a panikáři, kteří vás nakazí svou úzkostí, neustálým objevováním nových toxinů a skrytých zabijáků, načež vám nabídnou rady, jak vás zachrání ze stravovacího pekla, které oni sami vytvořili… Celý život nám je předhazováno, že musíme omezit příjem potravin a jídla, které milujeme, abychom zhubli a byli zdraví, Jenže tyto strachy z jídla jsou založeny na mýtech, nikoli na vědě – a pravda vás jistě překvapí a osvobodí!


Čemu máme věřit? Komu máme věřit? Měli bychom jíst maso, nebo ne? Libové maso, nebo tučné maso? Vznikají při grilování karcinogeny? Zabraňuje brokolice vzniku rakoviny? Jsou umělá sladidla bezpečná? Můžeme pít z plastových lahví? Snižuje běhání riziko vzniku rakoviny? Pravda o tom, co jíme, není příliš romantická. Žádní stravovací démoni nebo zázračné léčby neexistují. Žádná rajská minulost nikdy nebyla – ani ušlechtilí divoši, zázračné elixíry, dokonce ani žádná pořádná dieta. Démony jsou výživoví poradci a panikáři, kteří vás nakazí svou úzkostí, neustálým objevováním nových toxinů a skrytých zabijáků, načež vám nabídnou rady, jak vás zachrání ze stravovacího pekla, které oni sami vytvořili…

Celý život nám je předhazováno, že musíme omezit příjem potravin a jídla, které milujeme, abychom zhubli a byli zdraví, Jenže tyto strachy z jídla jsou založeny na mýtech, nikoli na vědě – a pravda vás jistě překvapí a osvobodí!


Kniha je zařazena v kategoriích
Allan Levinovitz - další tituly autora:
 (e-book)
Lži a mýty o tom, co jíme -- Pravda o soli, cukru, tuku a především o lepku Lži a mýty o tom, co jíme
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.