načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Lexikon Saláty Ingredience, použití, recepty - Hackstein; Engelmann

Lexikon Saláty   Ingredience, použití, recepty
-51%
sleva

Kniha: Lexikon Saláty Ingredience, použití, recepty
Autor: ;

Nejlepší recepty na všechny druhy salátů Všechno, co je třeba vědět o salátech Rady pro nákup a skladování surovin Přísady, zálivky, dresinky Klasické i originální a exotické saláty. (lexikon
Kniha teď bohužel není dostupná.

»hlídat dostupnost


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Rebo
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2007-12-01
Počet stran: 296
Rozměr: 175 x 152 x 25 mm
Úprava: 296 stran : barev. ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Název originálu: Dumonts kleines Lexikon der Salate
Vazba: Vázaný
ISBN: 978-80-7234-709-4
EAN: 9788072347094
Popis

Nejlepší recepty na všechny druhy salátů Všechno, co je třeba vědět o salátech Rady pro nákup a skladování surovin
Přísady, zálivky, dresinky Klasické i originální a exotické saláty. (lexikon : ingredience, použití, recepty)

Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Pochoutky pro hosty Pochoutky pro hosty

Cena: 186 Kč
Lexikon Těstovin Lexikon Těstovin
neuveden
Cena: 231 Kč
Šaláty a nátierky Šaláty a nátierky
Horecká Zdenka, Horecký Vladimír
Cena: 250 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist