načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Lehká kuchyně - Zdeněk Pohlreich

Zvolená kategorie:

Kniha: Lehká kuchyně
Autor:

Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z ...


Titul je skladem >20ks - odesíláme ihned
A ihned také k odběru: Ostrava; Brno
Vaše cena s DPH:  311
+
-
ks
Doporučená cena:  399 Kč
22%
naše sleva
Kdy zboží dostanu rozbal




hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Sevruga
Rok vydání: 2016-10-19
Počet stran: 208
Rozměr: 259 x 214 x 26 mm
Úprava: 193 stran : barevné ilustrace
Vydání: Vydání první
Vazba: Vázaný
Umístění v žebříčku: 45. nejprodávanější kniha za poslední měsíc
ISBN: 978-80-905710-8-2
EAN: 9788090571082
Popis

Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu. Rozhodl jsem se napsat knihu o rozumném jídle, bez gastronomické hysterie a zdraví nebezpečných experimentů. Lehká kuchyně je o tom, jak vařit zdravě (raději bych řekl rozumně) a se zachováním toho, co mě na gastronomii nejvíce vzrušuje a proč ji mám rád skvělé chuti a prezentace jídla! Tyto pokrmy mohou chutnat báječně a vypadat lákavě, a navíc se po nich nesvalíte na gauč, ale budete se cítit lehce! Zdeněk Pohlreich.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zdeněk Pohlreich - další tituly autora:
Pokrmy k rodinnému stolu -- Krok za krokem Pokrmy k rodinnému stolu
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 169 Kč
Šéf na grilu 3 - DVD Šéf na grilu 3
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 87 Kč
Rozpal to, šéfe! - 91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky Rozpal to, šéfe!
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 339 Kč
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů Grilování
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 424 Kč
Moje domácí kuchyně Moje domácí kuchyně
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 351 Kč
Prostřeno bez servítků Prostřeno bez servítků
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 339 Kč
 
Zákazníci kupující knihu "Lehká kuchyně" mají také často zájem o tyto tituly:
Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí
Hartl, Patrik
Cena: 284 Kč
Krutá hra o tvé zdraví Krutá hra o tvé zdraví
Kašpar, Tomáš
Cena: 252 Kč
Postel hospoda kostel Postel hospoda kostel
Czendlik, Zbigniew; Zahradníková, Markéta
Cena: 280 Kč
Harry Potter a prokleté dítě Harry Potter a prokleté dítě
Rowlingová, Joanne K.
Cena: 424 Kč
Karolína - Domácí kuchařka - Štěstí z kuchyně Karolína
Kamberská, Karolína
Cena: 339 Kč
Deníček moderního páru aneb ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb ženy jsou z Venuše a muži jsou debil
Landsman, Dominik; Hubeňáková, Zuzana;
Cena: 194 Kč
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.





Zdeněk Pohlreich

ZDENĚK POHLREICH


10. 4. 1957

Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom, moderátor a publicista.

Vystudoval učební obor kuchař a po škole působil v pražském hotelu Stop. V roce 1989 emigroval do Holandska a následně do Austrálie, kde pracoval v Adelaide v restauraci La Guillotine jako sous-chef a později jako šéfkuchař. Po návratu z emigrace působil v Praze v hotelech Renaissance, Villa Voyta nebo Marriot. Dnes vede vlastní úspěšné restaurace - Café Imperial zaměřenou na českou tradiční kuchyni a pohostinství, italskou Divinis a na japonskou kuchyni orientovanou Yamato. Během své bohaté kariéry absolovoval řadu mezinárodních kulinářských školení, mezi jinými i cukrářský kurz a kurz čínské a thajské kuchyně. Za své umění rovněž získal několik ocenění.
Zdeněk Pohlreich se proslavil jako moderátor řady kulinářských pořadů, například Ano, šéfe!, Teď vaří šéf!, Rozpal to, šéfe!, Česko vaří s Pohlreichem živě, Šéf na grilu a další. Je autorem řady populárních publikací o vaření a grilování. Pořádá kulinářské kurzy pro veřejnost a často se svým uměním vystupuje na nejrůznějších firemních a společenských akcích. Vyučuje na Střední škole gastronomické a hotelové v Praze.
Publikovat začal v roce 2009 a to knihou Bravo, šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni. Jak název napovídá, kniha obsahuje recepty, které nasbíral na svých cestách po celém světě.
Druhá publikace vyšla v roce 2010 a jmenuje se Prostřeno bez servítků. Zde se Pohlreich věnuje domácí české kuchyni a recepty doplňuje vyprávěním o svém životě a svými názory. Kniha byla nominována na cenu Český bestseller v kategorii Kuchařky.
Následuje kniha Šéf na grilu, která cenu Český bestseller pro rok 2011 a kategorii Kuchařky již získala. Později byla doplněna ještě třemi DVD ze stejnojmeného pořadu - Šéf na grilu 1 ukazuje, jak připravit steak rib eye, z vysokého roštěnce a jalovcové bifteky, hamburgery, jehněčí špízy a domácí telecí, Šéf na grilu 2 se věnuje kotletám a rybám a Šéf na grilu 3 griluje drůbež, ale i pizzu, kalamáry nebo krevety a škeble. V roce 2012 vyšlo úspěšné knižní pokračování Šéf na grilu II.
Vejce nebo slepice (2012) přináší desítky receptů na domácí i divokou drůběž.
Publikace Vařte jako šéf - Škola vaření Zdeňka Pohlreicha (2013) je kuchařka doplněná o informace o surovinách a o kulinářské techniky a způsoby přípravy omáček, vývarů, masa a podobně.
Česko vaří s Polreichem (2013) je kuchařka inspirovaná stejnojmeným známým televizním pořadem. Najdete v ní 23 kompletních menu od předkrmu po moučník.
V poslední době se Pohlreich v publikacích věnuje převážně grilování - Rozpal to šéfe! (2014), která je pravou učebnicí grilování s desaterem zásad správného grilování včetně receptů na přípravu grilováním prakticky čekoholiv, a navazující Grilování - 140 moderních grilovacích receptů (2015).
Přímo o svých oblíbených jídlech a o soukromí vlastní kuchyně vypráví Polreich v knize Moje domácí kuchyně (2015).
Na počátku 80. let byl Pohlreich členem reprezentačního baseballového týmu.




       

internetové knihkupectví - online prodej knih


Knihy.ABZ.cz - obchod s příběhy -  © 2004-2017 - ABZ ABZ knihy, a.s.