
×

-1%
sleva
sleva
Kniha:
Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin
Autor:
Kateřina Demnerová
Skripta objasňují některé důležité termíny a fakta podstatná k pochopení významu potravinářské mikrobiologie pro bezpečnost potravin. Dále jsou zde popsány vybrané metody používané pro mikrobiologické zkoumání potravin k detekci
... (celý popis)
Titul doručujeme za 7 pracovních dní (poslední kusy u dodavatele, dodání s pravděpodobností 90%)

Specifikace
Nakladatelství: | » VŠCHT Praha |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2016 |
Počet stran: | 120 |
Rozměr: | 290x210 |
Úprava: | ilustrace |
Vydání: | Vydání první |
Skupina třídění: |
Mikrobiologie Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
Jazyk: | česky |
EAN: | 9788070809570 |
Popis
Skripta objasňují některé důležité termíny a fakta podstatná k pochopení významu potravinářské mikrobiologie pro bezpečnost potravin. Dále jsou zde popsány vybrané metody používané pro mikrobiologické zkoumání potravin k detekci (kvalitativní stanovení) a kvantifikaci patogenních mikroorganismů přítomných ve vzorcích potravin. Součástí uvedených metod jsou principy a postupy stanovení, včetně základní charakteristiky zkoumaných mikroorganismů.
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích