načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: La cuisine tchéque - Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová

La cuisine tchéque
-15%
sleva

Kniha: La cuisine tchéque
Autor: ;

Les Tcheques ont toujours aimé manger et faire bonne chere. Les femmes tcheques sont reconnues comme d’excellentes cuisinieres sans doute aussi parce que leur savoir-faire trouve sa source dans les ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
doručujeme do Vánoc
Jazyk: francouzsky
Vaše cena s DPH:  299 Kč 254
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » PLOT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 201606
Počet stran: 159
Rozměr: 188,0x140,0x18,0 mm
Úprava: tran : barevné ilustrace
Vydání: Premiere édition
Spolupracovali: traduction Guillaume Narguet
Hmotnost: 0,372kg
Jazyk: francouzsky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7428-286-7
EAN: 9788074282867
Popis / resumé

Stručná kuchařka s recepty na přípravu tradičních českých jídel. Návody na přípravu toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, smaží či dusí. Stručné recepty na polévky, pokrmy z masa, drůbeže a ryb, na jídla z hub, luštěnin, obilovin a vajec, na bramborová jídla či přílohy. Nechybí ani oddíly věnované salátům a tradičním českým moučníkům. Barevné snímky připravených pokrmů.

Popis nakladatele

Les Tcheques ont toujours aimé manger et faire bonne chere. Les femmes tcheques sont reconnues comme d’excellentes cuisinieres sans doute aussi parce que leur savoir-faire trouve sa source dans les recettes traditionnelles, les ingrédients de qualité qu’elles utilisent et les méthodes de travail éprouvées qui se transmettent dans chaque famille de génération en génération. Des plats comme la « kulajda », une soupe de champignons aromatisée a l’aneth, le filet de bouf rôti a la creme, le « bramborák », une étonnante galette de pomme de terre, ou encore les « buchty », de succulentes brioches, sont préparés non seulement dans le secret des foyers tcheques, mais aussi dans les restaurants les plus distingués que compte le pays. Les visiteurs étrangers peuvent ainsi, eux aussi, découvrir et se convaincre de la qualité des mets qu’offre la cuisine tcheque. Et c’est précisément pour tous ceux qui ne peuvent désormais plus se passer de cette cuisine tcheque si généreuse et savoureuse que nous avons préparé ce livre.

Další popis

Ty nejlepší recepty z tradiční české kuchyně. Pokrmy jako kulajda, svíčková na smetaně, bramborák nebo buchty patří k české klasice a připravují se nejen v českých domácnostech, ale také ve vybraných restauracích po celé zemi. A protože ne každý má recepty v malíčku, připravili jsme pro vás tuto kuchařku. Najdete v ní výběr toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, dusí nebo smaží, a to vše popsané tak, aby si s přípravou poradil i úplný začátečník. 



Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová - další tituly autora:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist