načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky) - Viktor Faktor

La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky)
-20%
sleva

Kniha: La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky)
Autor: Viktor Faktor

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Jazyk: italsky
Vaše cena s DPH:  359 Kč 287
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: PRÁH
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2010
Počet stran: 100
Rozměr: 246 x 170 x 13 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1. ed.
Spolupracovali: i piatti sono strati fotografati da Jiří Poláček
illustrazioni ad opera di Jiří Votruba
Jazyk: italsky
Vazba: Vázaný
Datum vydání: 1. 2. 2010
Nakladatelské údaje: Praga, Práh, 2007
ISBN: 978-80-7252-180-7
EAN: 9788072521807
Popis / resumé

Kniha kuchařských předpisů typických českých pokrmů, oblíbená jídla každodenní i sváteční.

Popis nakladatele

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.
Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!


Cucinate secondo questo libro pieno di ricette di piatti tipici della Boemia che hanno origine nel passato piu remoto, ma che sono cosi amati da essere preparati ancora oggi. I piatti quotidiani e quelli che si preparano per le feste, come Pasqua e Natale, o in occasione di un banchetto nuziale e altre feste familiari.
Alle ricette e stato lasciato il nome originario ceco e sono ravvivate da curiosita culinarie dalla storia ceca e dai nostri tempi! Non vengono dimenticate nemmeno le opinioni di alcuni personaggi famosi che in passato hanno visitato la Boemia – come a loro piaceva la cucina ceca e cosa pensavano delle usanze gastronomiche ceche!
L’autore del libro – Viktor Faktor – e un esperto di cucina ceca e internazionale. Ha pubblicato gia una decina di libri di cucina. Allo stesso tempo, e uno scrittore, un viaggiatore e un traduttore di letteratura storica e filosofica.
Le illustrazioni, che danno al libro un aspetto umoristico e un simpatico alleggerimento, sono ad opera di Jiří Votruba – un popolare artista ceco il cui lavoro puo essere ammirato quasi „in ogni angolo“ soprattutto dai visitatori stranieri della Repubblica Ceca.
I piatti di questo libro sono stati fotografati e preparati da dei specialisti cechi di spicco – il fotografo Karel Poláček e la food stylist Blanka Poláčková.
Il libro viene raccomandato dall’associazione dei cuochi e dei pasticceri della Repubblica Ceca.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Viktor Faktor - další tituly autora:
Švejkova kuchařka Švejkova kuchařka
Altprage Kochbuch -- Staropražská kuchařka Altprage Kochbuch
Old Prague Cookbook -- Staropražská kuchařka Old Prague Cookbook
Staropražská kuchařka Staropražská kuchařka
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist