načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: La cucina ceca - Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová

La cucina ceca
-15%
sleva

Kniha: La cucina ceca
Autor: ;

Ai Cechi da sempre piace mangiare. Le donne ceche sono diventate famose come ottime cuoche forse anche perché la loro “arte” si basa su ricette tradizionali, ingredienti genuini e procedimenti ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Jazyk: italsky
Vaše cena s DPH:  299 Kč 254
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » PLOT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 201606
Počet stran: 159
Rozměr: 188,0x140,0x18,0 mm
Úprava: tran : barevné ilustrace
Vydání: Prima edizione
Spolupracovali: traduzione: Miroslava Ferrarová
Hmotnost: 0,371kg
Jazyk: italsky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7428-285-0
EAN: 9788074282850
Popis / resumé

Stručná kuchařka s recepty na přípravu tradičních českých jídel. Návody na přípravu toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, smaží či dusí. Stručné recepty na polévky, pokrmy z masa, drůbeže a ryb, na jídla z hub, luštěnin, obilovin a vajec, na bramborová jídla či přílohy. Nechybí ani oddíly věnované salátům a tradičním českým moučníkům. Barevné snímky připravených pokrmů.

Popis nakladatele

Ai Cechi da sempre piace mangiare. Le donne ceche sono diventate famose come ottime cuoche forse anche perché la loro “arte” si basa su ricette tradizionali, ingredienti genuini e procedimenti provati che le famiglie si sono trasmesse di generazione in generazione. Piatti come come la “kulajda” (zuppa di funghi, panna acida e uova), la “svickova” (controfiletto con salsa di panna), il “bramborak” (frittelle di patate) o le “buchty” (dolci ripieni al forno) vengono preparati non solo tra le mura domestiche ma anche nei ristoranti di prima classe in tutto il Paese. Grazie a questo, stranieri potranno rendersi conto delle qualita della cucina nazionale ceca. E per tutti coloro che da questo momento non potranno piu vivere senza la cucina ceca, abbiamo preparato questo libro.

Další popis

Ty nejlepší recepty z tradiční české kuchyně. Pokrmy jako kulajda, svíčková na smetaně, bramborák nebo buchty patří k české klasice a připravují se nejen v českých domácnostech, ale také ve vybraných restauracích po celé zemi. A protože ne každý má recepty v malíčku, připravili jsme pro vás tuto kuchařku. Najdete v ní výběr toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, dusí nebo smaží, a to vše popsané tak, aby si s přípravou poradil i úplný začátečník. 



Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová - další tituly autora:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist