

sleva
Kniha:
Květinová kuchařka
Autor:
Jana Vlková
Podtitul: Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení

Nakladatelství: | Smart Press |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2015 |
Počet stran: | 281 |
Rozměr: | 220,0x220,0x23,0 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Vydání: | Vyd. 1. |
Spolupracovali: | ilustrace Pavla Dvorská |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Hmotnost: | 1,14kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Novinka týdne: | 2015-09 |
Datum vydání: | 201502 |
Nakladatelské údaje: | Praha, Smart Press, 2015 |
ISBN: | 978-80-87049-76-1 |
EAN: | 9788087049761 |
Objevte nové chutě a vůně prostřednictvím jedinečných receptů s jedlým kvítím a býlím, které váš talíř promění v malířské plátno plné lákavých barev a tvarů. Sběr květů bude díky věrným ilustracím herbáře, který je spolu s receptovou částí přehledně rozdělen do čtyř ročních období kytkožrouta, procházkou nejen růžovým sadem. Kniha Jany Vlkové vám poradí, kam a kdy se na lov kvítí vydat, čím se vyzbrojit nebo jakým místům a rostlinám se naopak vyhnout; obsahuje 99 rostlinných druhů (přičemž barevně znázorněnou část využíváme v kuchyni), zajímavé informace i tipy a také recepty na výtečné polévky, saláty, hlavní jídla či sladkosti. Sbírání a následné zpracování darů přírody, to není jen radost z neotřelých pokrmů, ale i cesta k vnitřnímu klidu, pohodě a vyrovnanosti.
Objevte nové chutě a vůně prostřednictvím jedinečných receptů s jedlým kvítím a býlím, které váš talíř promění v malířské plátno plné lákavých barev a tvarů.
Sběr květů bude díky věrným ilustracím herbáře, který je spolu s receptovou částí přehledně rozdělen do čtyř ročních období kytkožrouta, procházkou nejen růžovým sadem. Kniha Jany Vlkové vám poradí, kam a kdy se na lov kvítí vydat, čím se vyzbrojit nebo jakým místům a rostlinám se naopak vyhnout; obsahuje 99 rostlinných druhů (přičemž barevně znázorněnou část využíváme v kuchyni), zajímavé informace i tipy a také recepty na výtečné polévky, saláty, hlavní jídla či sladkosti. Sbírání a následné zpracování darů přírody, to není jen radost z neotřelých pokrmů, ale i cesta k vnitřnímu klidu, pohodě a vyrovnanosti.
(jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení)