načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

E-kniha: Kváskové pečivo slané -- Kompletní průvodce kváskovým pečivem – Hana Bačíková

Kváskové pečivo slané -- Kompletní průvodce kváskovým pečivem

Elektronická kniha: Kváskové pečivo slané
Autor: Hana Bačíková
Podnázev: Kompletní průvodce kváskovým pečivem

Podrobné rady, informace a recepty k pečení kváskového chleba - lahodného, chutného, zdravého a výživného pokrmu. Pozitivní účinky kváskového žitného pečiva na zdraví člověka. Rozdíl mezi kváskem a droždím, vlastnosti chleba kváskového a ... (celý popis)
Titul je skladem - ke stažení ihned
Médium: e-kniha
Vaše cena s DPH:  249
+
-
8,3
bo za nákup

ukázka z knihy ukázka

Titul je dostupný ve formě:
elektronická forma ELEKTRONICKÁ
KNIHA

hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9% 100%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Hana Bačíková
Dostupné formáty
ke stažení:
PDF
Upozornění: většina e-knih je zabezpečena proti tisku a kopírování
Médium: e-book
Rok vydání: 2015
Počet stran: 66
Rozměr: 20 cm
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
ADOBE DRM: bez
Nakladatelské údaje: V Brně, H. Bačíková, 2014
ISBN: 978-80-260-6126-7
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Podrobné rady, informace a recepty k pečení kváskového chleba - lahodného, chutného, zdravého a výživného pokrmu. Pozitivní účinky kváskového žitného pečiva na zdraví člověka. Rozdíl mezi kváskem a droždím, vlastnosti chleba kváskového a chleba z droždí. Základní suroviny pro přípravu žitného kvásku, založení kvásku. Skladování kváskového chleba, obecné rady při pečení kváskového pečiva. Recepty na různé domácí chleby, housky, dalamánky, bulky, bagety, focacciu, houskové knedlíky, placičky, polévky, vše ze žitného kvásku.

Popis nakladatele

Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám, kulinářským institucím, a spousty dalších. - návody, rady a popis vše o kvásku, vedení kvásku, založení kvásku - pozitivní účinky kváskového pečiva - srovnání kváskového pečiva a pečiva s droždím - nutriční složení a pozitiva pro lidský organismus - 21 receptů a spousty barevných fotografií a kreslených obrázků - mnoho dalších prozkoumaných informací a doporučení - může sloužit i jako publikace pro výuku

(kompletní průvodce kváskovým pečivem)
Předmětná hesla
Zařazeno v kategoriích
Hana Bačíková - další tituly autora:
Kváskové pečivo slané -- Kompletní průvodce kváskovým pečivem Kváskové pečivo slané
 
K elektronické knize "Kváskové pečivo slané -- Kompletní průvodce kváskovým pečivem" doporučujeme také:
 (e-book)
Domácí kváskové pečení Domácí kváskové pečení
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.