načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Kváskové pečivo slané -- Kompletní průvodce kváskovým pečivem – Hana Bačíková

Kváskové pečivo slané -- Kompletní průvodce kváskovým pečivem
-11%
sleva

Kniha: Kváskové pečivo slané
Autor: Hana Bačíková
Podtitul: Kompletní průvodce kváskovým pečivem

Podrobné rady, informace a recepty k pečení kváskového chleba - lahodného, chutného, zdravého a výživného pokrmu. Pozitivní účinky kváskového žitného pečiva na zdraví člověka. Rozdíl mezi kváskem a droždím, vlastnosti chleba kváskového a ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  249 Kč 222
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
7,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma
Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma TIŠTĚNÁ
KNIHA

hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9% 100%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Bačíková Hana
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 66
Rozměr: 20 cm
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Vazba: kniha, brožovaná vazba
Datum vydání: 12.03.2015
Nakladatelské údaje: V Brně, H. Bačíková, 2014
ISBN: 9788026061267
EAN: 9788026061267
Popis / resumé

Podrobné rady, informace a recepty k pečení kváskového chleba - lahodného, chutného, zdravého a výživného pokrmu. Pozitivní účinky kváskového žitného pečiva na zdraví člověka. Rozdíl mezi kváskem a droždím, vlastnosti chleba kváskového a chleba z droždí. Základní suroviny pro přípravu žitného kvásku, založení kvásku. Skladování kváskového chleba, obecné rady při pečení kváskového pečiva. Recepty na různé domácí chleby, housky, dalamánky, bulky, bagety, focacciu, houskové knedlíky, placičky, polévky, vše ze žitného kvásku.

Popis nakladatele

Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám, kulinářským institucím, a spousty dalších. - návody, rady a popis vše o kvásku, vedení kvásku, založení kvásku - pozitivní účinky kváskového pečiva - srovnání kváskového pečiva a pečiva s droždím - nutriční složení a pozitiva pro lidský organismus - 21 receptů a spousty barevných fotografií a kreslených obrázků - mnoho dalších prozkoumaných informací a doporučení - může sloužit i jako publikace pro výuku (kompletní průvodce kváskovým pečivem)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Hana Bačíková - další tituly autora:
 (e-book)
Kváskové pečivo slané -- Kompletní průvodce kváskovým pečivem Kváskové pečivo slané
 
Ke knize "Kváskové pečivo slané -- Kompletní průvodce kváskovým pečivem" doporučujeme také:
Kváskový chleba -- aneb Kváskománie v Čechách a na Moravě Kváskový chleba
Domácí kváskové pečení Domácí kváskové pečení
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.