

sleva
Kniha:
Kváskové pečivo slané
Autor:
Hana Bačíková
Podtitul: Kompletní průvodce kváskovým pečivem

Nakladatelství: | » Bačíková Hana |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2015 |
Počet stran: | 66 |
Rozměr: | 20 cm |
Úprava: | ilustrace (převážně barevné) |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Jazyk: | česky |
Vazba: | kniha, brožovaná vazba |
Datum vydání: | 12.03.2015 |
Nakladatelské údaje: | V Brně, H. Bačíková, 2014 |
ISBN: | 9788026061267 |
EAN: | 9788026061267 |
Podrobné rady, informace a recepty k pečení kváskového chleba - lahodného, chutného, zdravého a výživného pokrmu. Pozitivní účinky kváskového žitného pečiva na zdraví člověka. Rozdíl mezi kváskem a droždím, vlastnosti chleba kváskového a chleba z droždí. Základní suroviny pro přípravu žitného kvásku, založení kvásku. Skladování kváskového chleba, obecné rady při pečení kváskového pečiva. Recepty na různé domácí chleby, housky, dalamánky, bulky, bagety, focacciu, houskové knedlíky, placičky, polévky, vše ze žitného kvásku.
Komplexně pojatá publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak laické veřejnosti, turistům, také i dietologům, firmám, zaměstnancům, ale i studentům z oboru potravinářství a gastronomie, cestovním agenturám, kulinářským institucím, a spousty dalších. - návody, rady a popis vše o kvásku, vedení kvásku, založení kvásku - pozitivní účinky kváskového pečiva - srovnání kváskového pečiva a pečiva s droždím - nutriční složení a pozitiva pro lidský organismus - 21 receptů a spousty barevných fotografií a kreslených obrázků - mnoho dalších prozkoumaných informací a doporučení - může sloužit i jako publikace pro výuku (kompletní průvodce kváskovým pečivem)