načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Kváskové pečení -- Naučte se péct chléb a pečivo s kvásky – Jane Masonová

Kváskové pečení -- Naučte se péct chléb a pečivo s kvásky
-20%
sleva

Kniha: Kváskové pečení
Autor: Jane Masonová
Podtitul: Naučte se péct chléb a pečivo s kvásky

Kapitoly věnované jednotlivým typům kváskového těsta zahrnují všechno od podrobných postupů až po tipy na vybavení a suroviny, rady, co dělat, když se nedaří, a informace o chlebu a zdraví. Každá kapitola obsahuje výběr receptů, ilustrované ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  399 Kč 319
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » SLOVART
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016
Počet stran: 160
Rozměr: 248,0x233,0x16,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Spolupracovali: fotografie: Jon Whitaker
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,662kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201611
ISBN: 978-80-7529-114-1
EAN: 9788075291141
Popis / resumé

Kapitoly věnované jednotlivým typům kváskového těsta zahrnují všechno od podrobných postupů až po tipy na vybavení a suroviny, rady, co dělat, když se nedaří, a informace o chlebu a zdraví. Každá kapitola obsahuje výběr receptů, ilustrované řešení problémů a rady, lahůdkový výběr tradičních favoritů i nových nápaditých receptů a další užitečné informace, díky nimž do kváskového pečení pronikne i ten nejzelenější nováček. Upečte si finský žitný chléb, kmínový chléb se špaldou, slavný sanfranciský kváskový chléb, cibulovo-olivový chléb či chléb s brusinkami a ořechy. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu, z litého těsta, každodenní žitný, ochucený pšeničný, nebo sladké pečivo či bulky.

Popis nakladatele

V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu – z litého těsta, každodenní žitný, ochucený pšeničný –, nebo sladké pečivo či bulky. Kapitoly věnované jednotlivým typům kváskového těsta zahrnují všechno od podrobných postupů až po tipy na vybavení a suroviny, rady, co dělat, když se nedaří, a informace o chlebu a zdraví. Každá kapitola obsahuje výběr receptů, ilustrované řešení problémů a rady, lahůdkový výběr tradičních favoritů i nových nápaditých receptů a další užitečné informace, díky nimž do kváskového pečení pronikne i ten nejzelenější nováček. Upečte si ?nský žitný chléb, kmínový chléb se špaldou, slavný sanfranciský kváskový chléb, cibulovo-olivový chléb či chléb s brusinkami a ořechy. (naučte se péct chléb a pečivo s kvásky)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.