načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Kváskování – Recepty z kvásku – Štefková Naty Žúreková

Kváskování - Recepty z kvásku
-16%
sleva

Kniha: Kváskování
Autor: Štefková Naty Žúreková
Podtitul: Recepty z kvásku

Bestseller na Slovensku. Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  799 Kč 671
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
22,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Plutos Company
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 346
Rozměr: 248 x 179 x 28 mm
Úprava: barevné ilustrace, portréty
Spolupracovali: překlad: Jana Sobotková
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 24. 10. 2019
ISBN: 978-80-973442-0-7
EAN: 9788097344207
Popis

Bestseller na Slovensku.
Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s trávením, alergie, intolerance nebo vyhledávají kvalitu a zdravý životní styl.

Začátky nahrazování kvasnic kváskem jsou často obdobím plným otázek, na které potřebujete znát odpověď, aby vaše kváskové dílo vyšlo tak, jak má. Jenže jak se máte vyznat v různých informacích na internetu, které se od sebe liší? Už nemusíte hledat, v této kuchařce najdete o kvásku a kváskování vše od A do Z. :-)

V knize najdete pestrou paletu 65 sladkých i slaných jídel upečených, uvařených nebo usmažených pomocí kvásku. A protože kváskování je vhodné i pro celiaky, v knize je i samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebů a jiných jídel.

Kniha je určena nejen pro všechny, kteří už kváskujete a chcete se dozvědět nové a osvědčené recepty z kvásku, ale i pro úplné začátečníky, kniha vás naučí, jak snadno a dobře kváskovat. Perfektní je, že v knize kromě množství zajímavých receptů najdete i návod, jak si svůj kvásek založíte, jak se o něj máte starat, dále tipy a triky při práci s lepkovým i bezlepkovým těstem, ba dokonce i popis chyb chleba a kvásku, které mohou při pečení nastat.

V receptech je všechno pěkně a postupně vysvětleno, dokonce i s fotkami postupu, abyste věděli, jak má těsto průběžně vypadat.

Jednoduše shrnuto: konečně komplexní kniha zaměřená na kvásek a kváskování.
V této unikátní kuchařce najdete následující:
65 receptů z kvásku
Bezlepkové recepty z kvásku
Jak udělat kvásek
Jak pečovat o domácí kvásek
Celá výroba kvásku
Příprava kvásku před pečením
Chyby chleba a kvásku během pečení
Kvásek a jeho zdravotní účinky
Historie kvásku
Zajímavosti o kvásku
Další tipy a triky při pečení a vaření s kváskem (recepty z kvásku : 65 úžasných receptů uvařených a napečených pomocí kvásku : vše o kvásku od A do Z)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.