načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu – Karel Machala

f
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
-11%
sleva

Kniha: Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
Autor: Karel Machala

Příručka a kuchařka, určená všem zájemcům o zdravé stravování, představuje výhody kvašené (fermentované) zeleniny a salátů z ní připravovaných. V jednotlivých kapitolách se dozvíme o historii jejich přípravy, o různých národních tradicích ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  289 Kč 257
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79% 93%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » ANAG
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 179
Rozměr: 213,0x154,0x16,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 2. doplněné vydání
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,425kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Datum vydání: 201511
ISBN: 978-80-7263-972-4
EAN: 9788072639724
Popis / resumé

Příručka a kuchařka, určená všem zájemcům o zdravé stravování, představuje výhody kvašené (fermentované) zeleniny a salátů z ní připravovaných. V jednotlivých kapitolách se dozvíme o historii jejich přípravy, o různých národních tradicích souvisejících s jejich přípravou, o mikroorganismech přítomných v probiotických kulturách a způsobujících fermentaci zeleniny, o významu fermentace pro výživu i o praktické přípravě samotné. Základní informace o léčivých účincích, historii konzumace v různých částech světa a o přípravě kvašené (fermentované) zeleniny.

Popis nakladatele

Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a osvěžení.

Kvašená zelenina od A do Z
Kniha protkaná recepty ze všech koutů světa, zábavnými perličkami, příslovími a lákavými fotografiemi provede čtenáře zákoutími přípravy kvašené zeleniny se solí i bez soli, historií a léčebnými účinky této nevšední potraviny a představí její nespočetné variace.

(pro zdraví a vitalitu)
Předmětná hesla
Kvašená zelenina
Probiotika
Fytoterapie
Fermentace – terapeutické účinky
kvasné technologie
probiotické saláty
Kniha je zařazena v kategoriích
Karel Machala - další tituly autora:
Géniové na prahu nové medicíny Géniové na prahu nové medicíny
Kdo jsme a odkud přicházíme? -- Netušené souvislosti hledání předků Kdo jsme a odkud přicházíme?
 
Ke knize "Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu" doporučujeme také:
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.