načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Kuchařský fortelník – Jaroslav Vašák

Kuchařský fortelník
-73%
sleva

Kniha: Kuchařský fortelník
Autor: Jaroslav Vašák

aneb Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát
Titul je skladem 1ks – odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  179 Kč 49
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
1,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » TeMi
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2009
Počet stran: 199
Rozměr: 210,0x148,0x10,0 mm
Vydání: Vyd. 1.
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,284kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 200903
Nakladatelské údaje: Velké Bílovice, TeMi CZ, 2009
ISBN: 978-80-87156-27-8
EAN: 9788087156278
Popis

Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. skrze žaludek, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek. Jíška se připálí, mléko srazí, knedlíky jsou olověné, maso tuhé, moučník se roztekl. V kuchyni na nás číhá bezpočet nástrah a úskalí, jež nás mohou notně potrápit a zkomplikovat přípravu i toho nejjednoduššího pokrmu.

Další popis

Obsáhlý abecedně uspořádaný poradník triků, fíglů a rad, jak čelit nezdarům v kuchyni a na co si dát při vaření pozor.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jaroslav Vašák - další tituly autora:
Valašská kuchařka -- + pohankové recepty pro vaši kuchyni Valašská kuchařka
 (e-book)
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G
 (e-book)
Česká kuchařka a velký kuchařský slovník -- 7000 hesel a přes 3000 receptů Česká kuchařka a velký kuchařský slovník
První republika u stolu -- Na čem si pochutnávaly celebrity a co se jedlo v běžných domácnostech První republika u stolu
 
Ke knize "Kuchařský fortelník" doporučujeme také:
Tajemství jídelních lístků -- Velký slovník světových jídel Tajemství jídelních lístků
Creme brulée a panna cotta - Svěží i hřejivé Creme brulée a panna cotta
Technologie přípravy pokrmů 5 Technologie přípravy pokrmů 5
Technologie přípravy pokrmů 4 Technologie přípravy pokrmů 4
Technologie přípravy pokrmů 3 Technologie přípravy pokrmů 3
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.