načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Kuchařský fortelník aneb abeceda dobrých rad jak v kuchyni neprohrát – Jaroslav Vašák

Kuchařský fortelník aneb abeceda dobrých rad jak v kuchyni neprohrát

Kniha: Kuchařský fortelník aneb abeceda dobrých rad jak v kuchyni neprohrát
Autor: Jaroslav Vašák

Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. žaludkem, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek. ... (celý popis)
Titul je skladem 1ks – odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  49
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
1,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » TeMi CZ
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2009
Počet stran: 199
Rozměr: 21 cm
Vydání: Vyd. 1.
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Vazba: kniha, brožovaná vazba
Datum vydání: 26.03.2009
Nakladatelské údaje: Velké Bílovice, TeMi CZ, 2009
ISBN: 9788087156278
EAN: 9788087156278
Popis

Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. žaludkem, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek. Jíška se připálí, mléko srazí, knedlíky jsou olověné, maso tuhé, moučník se roztekl. V kuchyni na nás číhá bezpočet nástrah a úskalí, jež nás mohou notně potrápit a zkomplikovat přípravu i toho nejjednoduššího pokrmu. Jak se jim úspěšně vyhnout, jak si osvojit potřebný kuchařský fortel a s jeho pomocí dospět ke kýženému výsledku v podobě chutné a vzhledné krmě, o tom je tato knížka praktických rad. Její autor Jaroslav Vašák je kuchařem profesionálem a gastronomickou profesi ovládá dokonale.

Další popis

Obsáhlý abecedně uspořádaný poradník triků, fíglů a rad, jak čelit nezdarům v kuchyni a na co si dát při vaření pozor.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jaroslav Vašák - další tituly autora:
Ottova Kuchařka velká hrníčková Ottova Kuchařka velká hrníčková
Nátierky Nátierky
Borůvková kuchařka Borůvková kuchařka
 (e-book)
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž
 (e-book)
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž
 
Ke knize "Kuchařský fortelník aneb abeceda dobrých rad jak v kuchyni neprohrát" doporučujeme také:
Technologie přípravy pokrmů 5 Technologie přípravy pokrmů 5
Technologie přípravy pokrmů 4 Technologie přípravy pokrmů 4
Technologie přípravy pokrmů 3 Technologie přípravy pokrmů 3
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.