načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Kuchařka ze Svatojánu - Zahrada na talíři - Eva Francová

Kuchařka ze Svatojánu - Zahrada na talíři
-15%
sleva

Kniha: Kuchařka ze Svatojánu - Zahrada na talíři
Autor:

Pokračování úspěšného prvního dílu Kuchařka ze Svatojánu Naše tělo je úžasný stroj, který bezchybně funguje, pokud se o ně staráme. Je skoro neuvěřitelné, jaké škody, rány ... (celý popis)
Titul doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  399 Kč 339
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
11,3
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

ukázka z knihy ukázka

Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma elektronická forma

hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 98%   celkové hodnocení
4 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » MOTTO
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015-09-09
Počet stran: 360
Rozměr: 170 x 240 mm
Úprava: 359 stran : ilustrace (převážně barevné)
Vydání: Vydání první
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Doporučená novinka pro týden: 2015-38
ISBN: 9788026704591
EAN: 9788026704591
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Druhý díl Kuchařky ze Svatojánu tentokrát představuje recepty, které lze snadno a rychle připravit z přírodních surovin, jež máme dostupné na zahrádkách. Eva Francová se stala populární svým blogem Kuchařka ze Svatojánu, a když následně vydala recepty ve stejnojmenné knížce, její obliba ještě vzrostla. Druhý díl Kuchařky ze Svatojánu s podtitulem Zahrada na talíři přináší opět zdravé, zajímavé, chutné a finančně nenáročné recepty, na jejichž přípravu můžete využít všechny produkty ze své zahrádky. Autorka klade důraz na zdravou, chemicky neupravenou stravu, která je vhodná pro naše zdraví.

Popis nakladatele

Pokračování úspěšného prvního dílu Kuchařka ze Svatojánu Naše tělo je úžasný stroj, který bezchybně funguje, pokud se o ně staráme. Je skoro neuvěřitelné, jaké škody, rány či otravy dokáže samo napravit, pokud mu nebráníme, ale naopak ho podpoříme. A takovou důležitou podporou je to, co jíme. Co dobrého by mohlo vzejít z nepřirozených nebo špatně zpracovaných potravin, z přemíry chemie, z geneticky modifikovaných plodin, z utrpení zvířat ve velkochovech? Tím vším krmíme naše těla a sytíme svou vlastní energii. Eva Francová si získala velkou popularitu svým blogem Kuchařka ze Svatojánu i stejnojmennou kuchařkou. Její přístup ke stravování a vaření je v něčem novátorský, ale na druhou stranu je také návratem ke kořenům a tradicím. Přináší recepty, které využívají především rostlinnou stravu, jsou zdravé, finančně nenáročné a hlavně chutné. Být ženou, vládkyní krbu, vyžaduje víc než jen vařit

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zákazníci kupující knihu "Kuchařka ze Svatojánu - Zahrada na talíři" mají také často zájem o tyto tituly:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah
Přepis ukázky





32





Zeleninový vývar

Nejlepší je samozřejmě doma dělaný vývar, uvaříme ho do

zásoby a dáme zamrazit.

Vybíráme zeleninu a koření podle toho, jestli chceme

mít vývar spíš jemnější nebo výraznější. Použijeme

mrkev, petržel, celer, řapíkatý celer, červenou řepu,

zelí, kapustu, růžičkovou kapustu, kedlubny, pórek,

špenát, mangold, rajčata, brambory, křen, cibuli,

česnek... Dobře zeleninu omyjeme, ale neloupeme,

necháme i kořínky.

Zeleninu pokrájíme, zalijeme ji studenou vodou jen

tak, aby byla ponořená, přidáme koření (bobkový

list, nové koření, libeček, celerovou nať, tymián,majoránku, jalovec, chilli papričku...), přivedeme k varu,

ztlumíme plamen a necháme jen tak probublávat

několik hodin (4–8). Nesmí vřít kolotem klokotem!

Nakonec zeleninu slijeme přes cedník.

Vývar použijeme jako základ pro polévky, omáčky, na

podlévání apod.



 

například cibule, česnek,

petržel, mrkev, celer,

řapíkatý celer,

kapusta, pórek,

zelí, červená řepa...

   :

bobkov ý list,

nové koření, majoránka,

tymián, jalovec,

hořčičné semínko...




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist