načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Kuchařka pro zdravé střevo – David Frej; Kateřina Weinerová

Kuchařka pro zdravé střevo
-11%
sleva

Kniha: Kuchařka pro zdravé střevo
Autor: David Frej; Kateřina Weinerová

Trápí vás únava, zažívací obtíže, poruchy stolice, kožní vyrážky, páchnoucí pot, bolesti, omezení pohybu či výkyvy nálad? Už starověcí lékaři věděli, že nemoci začínají ve střevech a že léčba musí začínat právě tam. Moderní věda jejich ... (celý popis)
Titul je skladem >3ks
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  299 Kč 266
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » EMINENT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2020
Počet stran: 152
Rozměr: 210 x 124 x 15 mm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - paperback
Umístění v žebříčku: 243. nejprodávanější kniha za poslední měsíc
Datum vydání: 20. 5. 2020
ISBN: 978-80-7281-555-5
EAN: 9788072815555
Popis

Trápí vás únava, zažívací obtíže, poruchy stolice, kožní vyrážky, páchnoucí pot, bolesti, omezení pohybu či výkyvy nálad? Už starověcí lékaři věděli, že nemoci začínají ve střevech a že léčba musí začínat právě tam. Moderní věda jejich myšlenky rozvinula. Tato kniha vysvětluje, jak je možné pomocí zdravé střevní mikroflóry stimulovat imunitu, zlepšit zdravotní stav, podpořit tvorbu vitaminů a prospěšných mastných kyselin a předcházet nemocem, jako jsou alergie, astma, cukrovka, migrény, nespavost, obezita, psychické poruchy, nemoci srdce, demence a rakovina, nebo snížit jejich riziko. Zmíněná onemocnění mají svůj počátek v propustném střevu a také v dysbióze, nerovnováze ve složení střevní flóry. Nejjednodušším způsobem, jak problémům předejít, je přizpůsobit stravu. Zdravá střevní sliznice totiž nepropouští toxické látky, a tak rozvoji těchto nemocí brání. Ve zdravém střevě se také tvoří důležité neurotransmitery, například známý „hormon štěstí“ serotonin, který výrazně podporuje psychiku.

Tato publikace obsahuje recepty na snídaně, svačiny, polévky i hlavní jídla, zajímavou část tvoří saláty a dezerty. Ukazuje, jak připravit jídla s houbami různými způsoby zpracování, které v nich aktivují zdraví prospěšné látky. Hlavní část knihy je věnována probiotikům, prospěšným bakteriím v našich střevech, a jejich zdrojům, kvašeným mléčným a sójovým výrobkům, mořským řasám, zelenině a nápojům. V oddílu věnovaném prebiotikům, jež stimulují růst těchto bakterií, najdete recepty na zpracování luštěnin, obilovin, semínek, zeleniny a ovoce. (imunita začíná ve střevech : houby, probiotika, prebiotika : 112 receptů pro ozdravení mikroflóry)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
David Frej; Kateřina Weinerová - další tituly autora:
Ájurvédské recepty pro zdraví Ájurvédské recepty pro zdraví
Biologické hodiny - Tajemství metabolismu, dlouhověkosti a zdraví Biologické hodiny
Detoxikace léčivými oleji Detoxikace léčivými oleji
Zdravé střevo - Komplexní prevence a terapie trávicích a střevních potíží a onemocnění Zdravé střevo
Jak dál po antibiotikách (a během jejich užívání) Jak dál po antibiotikách (a během jejich užívání)
Život bez zánětu - Jak snížit riziko nemocí Život bez zánětu
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




David Frej

DAVID FREJ


1965

MUDr. David Frej je český lékař praktikující alternativní medicínu, publicista a spisovatel.

Vystudoval Lékařskou fakultu UK v Praze a několik let působil jako klasický lékař na interně. Na stáži v Londýně se seznámil s alternativní medicínou a začal se jí intenzivně zabývat. Jeho "oborem" se stala Ajurvéda, soustředil se na individuální léčbu a prevenci. Ve studiích pokračoval v Albuequerque v novém Mexiku, v Puně v Indii a v Rakousku.

Frej – David Frej – více informací





       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.