načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

E-kniha: Kuchařka pod párou – Miroslava Kuntzmannová

Kuchařka pod párou

Elektronická kniha: Kuchařka pod párou
Autor: Miroslava Kuntzmannová

Fotografická publikace receptů na přípravu lákavých a chutných jídel uvařených v páře. Vaření v páře je tradiční, jednoduchý a zdravý způsob přípravy jídla. Autorka poskytuje v úvodu rady, jak si při tomto vaření počínat a spoustu předpisů ... (celý popis)
Titul je skladem - ke stažení ihned
Médium: e-kniha
Vaše cena s DPH:  199
+
-
6,6
bo za nákup

hodnoceni - 80.4%hodnoceni - 80.4%hodnoceni - 80.4%hodnoceni - 80.4%hodnoceni - 80.4% 92%   celkové hodnocení
5 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » JOTA
Dostupné formáty
ke stažení:
EPUB, MOBI
Upozornění: většina e-knih je zabezpečena proti tisku a kopírování
Médium: e-book
Rok vydání: 2013
Počet stran: 155
Rozměr: 26 cm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
ADOBE DRM: bez
Nakladatelské údaje: Brno, Jota, 2013
ISBN: 978-80-746-2420-9
Popis / resumé

Fotografická publikace receptů na přípravu lákavých a chutných jídel uvařených v páře. Vaření v páře je tradiční, jednoduchý a zdravý způsob přípravy jídla. Autorka poskytuje v úvodu rady, jak si při tomto vaření počínat a spoustu předpisů na pokrmy ze zeleniny, z různých druhů masa i ryb, přílohy, omáčky a dezerty.

Popis nakladatele

Kuchařka pod párou představuje tradiční princip vaření, který má své kořeny až ve starověké Číně, přesto zůstává jednoduchým, rychlým a zdravým způsobem přípravy jídla. Miroslava Kuntzmannová, autorka celé řady osobitých a velmi originálních kuchařek, připravila téměř stovku receptů zaměřených na parní vaření. Drůbež, ryby, zeleninové pokrmy – na své si přijde každý milovník dobrého jídla i zdravého stravování. 

Stravovací požadavky současnosti? Lehká a zdravá kuchyně.
Kuchařka pod párou představuje šetrný a zdravý způsob přípravy jídel, který je prověřen nejen několika tisíciletími čínské tradice, ale byl vlastní rovněž našim šetřivým babičkám. Vaření v páře splňuje vysoké nároky na zdravou výživu, šetří čas i energii. Parní vaření je spojeno s velmi jednoduchou přípravou, možností vařit několik jídel najednou i zpracováním potravin zcela bez tuku. Jídla připravená tímto způsobem mají výtečnou chuť, zachovává se rovněž přirozená barva i konzistence potravin, dochází k minimální ztrátě vitaminů, minerálních látek a stopových prvků v potravinách. Vaření v páře zlepšuje stravitelnost připraveného jídla a zároveň napomáhá zvyšovat denní spotřebu ovoce a zeleniny. Pro přípravu jídel tímto způsobem si nemusíte pořizovat drahé nádobí – stačí obyčejný pařák nebo děrovaná parní nádoba.

Miroslava Kuntzmannová představila milovníkům vaření a dobrého jídla celou řadu originálních a osobitých kuchařek ( S trochou nostalgie aneb jak se vařilo a jedlo za císaře pána, Andělská kuchařka, Jak chutná život, Kluci, holky, kastrůlky ). S Jiřinou Bohdalovou spolupracovala na videokazetě Zavařený den Jiřiny Bohdalové aneb Marečku, podej mi tu kameru a připravila rovněž kuchařku ze seriálového prostředí Recepty z Ulice . S Miroslavou Kuntzmannovou se můžete setkat i na vlnách Českého rozhlasu Plzeň v její vlastní relaci o vaření.

Předmětná hesla
Jídla
vaření v páře
Zařazeno v kategoriích
Miroslava Kuntzmannová - další tituly autora:
S trochou nostalgie 3 aneb československá retro kuchařka S trochou nostalgie 3 aneb československá retro kuchařka
Chuť a vůně baroka Chuť a vůně baroka
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.