načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Kuchařka na léto – Academia Barilla

Kuchařka na léto
-12%
sleva

Kniha: Kuchařka na léto
Autor: Academia Barilla

Fotografická publikace kuchařských receptů na přípravu lehkých, letních jídel italské kuchyně. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  349 Kč 307
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 63.3%hodnoceni - 63.3%hodnoceni - 63.3%hodnoceni - 63.3%hodnoceni - 63.3% 67%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Naše vojsko
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016
Počet stran: 159
Rozměr: 202,0x202,0x21,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Spolupracovali: recepty Mario Grazia, Marcello Zaccaria
fotografie Alberto Rossi, Mario Grazia, Luca Zanga
z anglického originálu Summer: 100 easy Italian recipes přeložil Martin Čížek
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,696kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201606
ISBN: 978-80-206-1613-5
EAN: 9788020616135
Popis / resumé

Fotografická publikace kuchařských receptů na přípravu lehkých, letních jídel italské kuchyně.

Popis nakladatele

S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku - i naše tělo vyžaduje odlišný způsob stravování. Kvůli vyšší teplotě a narůstajícímu riziku dehydratace se doporučuje zvýšit příjem tekutin; zároveň by se mělo jíst více ovoce a zeleniny. Čerstvé saláty možno připravit z velkého množství přísad, jako jsou luštěniny, lehké sýry, kuřecí maso nebo ryby. Zvláštní místo náleží mořským plodům a pozornost zasluhují také ovocné zákusky, jako osvěžující sorbety. V létě zkrátka potřebujeme méně sytá jídla. Např. oběd sestávající z cereálního salátu a křupavé zeleniny nebo z rybího špízu a citronové ledové tříště je ideální: výživný, přesto nízkokalorický. (100 snadných italských receptů)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Academia Barilla - další tituly autora:
Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Dýně 50 snadných receptů Dýně 50 snadných receptů
Koláče a dorty 50 snadných receptů Koláče a dorty 50 snadných receptů
Hamburgery 50 snadných receptů Hamburgery 50 snadných receptů
Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Italská kuchařka Italská kuchařka
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.