načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Krok za krokem – 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek (Edice Apetit speciál)

Krok za krokem - 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek (Edice Apetit speciál)
-11%
sleva

Kniha: Krok za krokem
Podtitul: 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek (Edice Apetit speciál)

Fotografická publikace nejzajímavějších receptů, které pro redakci Apetitu připravili naši nejlepší šéfkuchaři, cukrářky a cukráři. Výběr rozmanitých receptů na přípravu polévek, malých i hlavních jídel, pokrmů ze zahraničních kuchyní a ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  329 Kč 293
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016
Počet stran: 164
Rozměr: 280 x 215 x 11 mm
Úprava: 7 nečíslovaných stran: barevné ilustrace, portréty
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 11. 4. 2016
ISBN: 978-80-87575-50-5
EAN: 9788087575505
Popis / resumé

Fotografická publikace nejzajímavějších receptů, které pro redakci Apetitu připravili naši nejlepší šéfkuchaři, cukrářky a cukráři. Výběr rozmanitých receptů na přípravu polévek, malých i hlavních jídel, pokrmů ze zahraničních kuchyní a dezertů. Všechny recepty jsou návodně popsány a jednotlivé kroky nafoceny. Nechybí návod na filetování ryby, vykostění husy, plnění kuřete nádivkou, potahování a zdobení dortu, luxusní servírování ap. V závěru je uveden přehled nezbytných kuchyňských pomocníků a seznam kuchařů, kteří pokrmy připravili.

Popis nakladatele

BOOKAZINE - UČÍME SE OD MISTRA

Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit připravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem.

Uvnitř najdete:
- neotřelé recepty od polévek po dezerty
- do detailů popsané návody
- postupové fotky
- tipy a fígle odkoukané od profíků

Kniha je rozdělena do kapitol: polévky, malá jídla, hlavní chod, z cizích krajů a dezerty.
Obsahuje recepty na klasiku, jako je třeba španělský ptáček nebo koprovka, ale i exotiku (polévku pho, gruzínské khinkali atd.).
S podrobným návodem od šéfkuchařů si troufnete i na takové majstrštyky, jako je kuřecí roláda, italská porchetta nebo domácí ravioly. (63 receptů od nejlepších šéfkuchařů & cukrářek : uvařte si speciality Zdeňka Pohlreicha, Romana Pauluse, Marka Fichtnera & spol.)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.