načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Knížka o obilí – Anne Marie Freyer; Will Freyer

Knížka o obilí
-10%
sleva

Kniha: Knížka o obilí
Autor: Anne Marie Freyer; Will Freyer

První obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  39 Kč 35
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
1,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 57.5%hodnoceni - 57.5%hodnoceni - 57.5%hodnoceni - 57.5%hodnoceni - 57.5% 60%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: MALVERN
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016
Počet stran: 55
Rozměr: 19 cm
Úprava: ilustrace
Vydání: Vydání první
Spolupracovali: z německého vydání Das kleine Buch über Getreide ... přeložila Zorka Drtilová
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Vazba: kniha, sešitová vazba
Datum vydání: 08.02.2016
ISBN: 9788075300300
EAN: 9788075300300
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

První obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. Recepty jsou formulovány co nejstručněji a zároveň nechávají prostor pro zapojení vlastní fantazie. Čtenář se zároveň doví, jak si doma upéct vlastní chléb a jak pečivo správně skladovat, aby vydrželo dlouho čerstvé. Součástí knihy je i tabulka nutričních hodnot jednotlivých obilovin a úvodní kapitola, která vysvětluje význam obilí nejen pro vyvážené stravování a zdravý rozvoj člověka, ale také pro lidskou kulturu a hospodářství.

Popis nakladatele

Knížka o obilí je první skutečně obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. Recepty jsou formulovány co nejstručněji a zároveň nechávají prostor pro zapojení vlastní fantazie. Čtenář se zároveň doví, jak si doma upéct vlastní chléb a jak pečivo správně skladovat, aby vydrželo dlouho čerstvé. Součástí knihy je i tabulka nutričních hodnot jednotlivých obilovin a úvodní kapitola, která vysvětluje význam obilí nejen pro vyvážené stravování a zdravý rozvoj člověka, ale také pro lidskou kulturu a hospodářství.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.