načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Jídlo jako jed, jídlo jako lék Abecední průvodce zdravou výživou – autorů Kolektiv

Jídlo jako jed, jídlo jako lék    Abecední průvodce zdravou výživou
-11%
sleva

Kniha: Jídlo jako jed, jídlo jako lék Abecední průvodce zdravou výživou
Autor: autorů Kolektiv

Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu stačí ... (celý popis)
805
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Readers Digest Výběr
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 199811
Počet stran: 400
Rozměr: 254x203x30 mm
Úprava: barev. ilustrace
Vydání: Vyd. 1.
Název originálu: Foods that harm, foods that heal
Skupina třídění: Hygiena. Lidské zdraví
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu matná
ISBN: 80-902069-7-2
EAN: 9788090206977
Popis

Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak můžete vhodnou stravou předcházet běžným onemocněním a bolestem. Obsahuje jasné údaje o vitaminech a minerálech, o skladování potravin.

Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.