načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Jak vypálit lepší slivovici – Jaroslav Balaštík

Jak vypálit lepší slivovici
-16%
sleva

Kniha: Jak vypálit lepší slivovici
Autor: Jaroslav Balaštík

Autor se věnuje problematice výroby ovocných destilátů pro pěstitele ovoce. Vyrábět ovocné destiláty pro pěstitele jsou pověřeny pěstitelské pálenice.
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  299 Kč 251
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 82.9%hodnoceni - 82.9%hodnoceni - 82.9%hodnoceni - 82.9%hodnoceni - 82.9% 98%   celkové hodnocení
4 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Hrabcová Jana
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 168
Rozměr: 216 x 135 x 15 mm
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Vydání: Vyd. 1.
Skupina třídění: Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 9. 10. 2015
Nakladatelské údaje: [Ostrožská Nová Ves], J. Balaštík, 2010
ISBN: 80-86704-71-8
EAN: 9788086704715
Popis

Příručka pojednává o výrobě slivovice a některých jiných ovocných pálenek, probírá odrůdy a jakost švestek a jiného ovoce na pálení, přípravu kvasu a alkoholické kvašení. Praktický i odborný výklad podává stať o destilaci kvasu a její vliv na jakost, složení a zdravotní nazávadnost pálenky. Zevrubně je popsána výroba slivovice, meruňkovice, jablkovice a vínovice.

Popis / resumé

Autor se věnuje problematice výroby ovocných destilátů pro pěstitele ovoce. Vyrábět ovocné destiláty pro pěstitele jsou pověřeny pěstitelské pálenice.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Jak vypálit lepší slivovici" doporučujeme také:
Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) -- Výroba slivovice a její léčivé účinky Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek)
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.