načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Jak uchovávat potraviny -- Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme – Gabriele Lehari

Jak uchovávat potraviny -- Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme
-15%
sleva

Kniha: Jak uchovávat potraviny
Autor: Gabriele Lehari
Podtitul: Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme

Kromě těchto praktických informací obsahuje kniha několik kuchařských předpisů a různé informační tabulky (např.: předepsané hodnoty použitého cukru při zavařování nebo možnosti konzervování bylinek). Text je doplněn barevnými fotografiemi. ... (celý popis)
67
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost

hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6% 80%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Computer press
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2010
Počet stran: 128
Rozměr: 130 x 190 mm
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Vydání: Vyd. 1.
Název originálu: Vorratshaltung frisch halten, einfrieren, konservieren
Spolupracovali: překlad Zlata Zvolánková
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: brožovaná, šitá nitmi
Datum vydání: 1. 1. 2010
Nakladatelské údaje: Brno, Computer Press, 2011
ISBN: 9788025132623
EAN: 9788025132623
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Kromě těchto praktických informací obsahuje kniha několik kuchařských předpisů a různé informační tabulky (např.: předepsané hodnoty použitého cukru při zavařování nebo možnosti konzervování bylinek). Text je doplněn barevnými fotografiemi. Příručka radí, jak správně uchovávat, skladovat, konzervovat, zmrazovat, sušit, nakládat, zavařovat či kandovat různé druhy potravin.

Popis nakladatele

Chcete si užít sklizeň z vaší zahrádky i během roku? Nemáte chuť denně nakupovat? Rádi byste vždy měli po ruce čerstvé potraviny? Poradíme vám, jak na to! V této knize získáte potřebné informace, jak správně uchovávat zásoby ve sklepě i v lednici, dozvíte se, jak nejlépe zamrazit různé druhy potravin, a vyzkoušíte si exotické i osvědčené recepty pro lahodné konzervování. Odborně konzervované potraviny jsou trvanlivé měsíce až roky, můžete je zpracovat podle chuti a hlavně, máte je kdykoliv k dispozici. (zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme)

Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna
Doležal Vladimír, Doležalová Alena
Cena: 251 Kč
Sklenice plné dobrot Sklenice plné dobrot
Marciniewicz Kasia
Cena: 149 Kč
Křížovky s recepty Křížovky s recepty

Cena: 69 Kč
Ke knize "Jak uchovávat potraviny -- Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme" doporučujeme také:
Učebnice zavařování a konzervace Učebnice zavařování a konzervace
Konzervování a zavařování Konzervování a zavařování
Jedlé rostliny z prirody Jedlé rostliny z prirody
Bylinky pro ženy Bylinky pro ženy
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.