načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

E-kniha: Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž - Jaroslav Vašák

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž

Elektronická kniha: Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž
Autor: Jaroslav Vašák

- Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, ... (celý popis)
Titul je skladem - ke stažení ihned
Médium: e-kniha
Vaše cena s DPH:  199
+
-
6,6
bo za nákup


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Viking
Dostupné formáty
ke stažení:
EPUB, MOBI
Upozornění: většina e-knih je zabezpečena proti tisku a kopírování
Médium: e-book
Rok vydání: 2016
Počet stran: 1460
Jazyk: česky
ADOBE DRM: bez
ISBN: 978-80-748-2222-3
Popis

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus?

Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A – Ž, vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes.

Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.

Jedná se o sjednocené (a rozšířené) vydání všech pěti dílů oblíbené kuchařky, jež byly dříve publikovány samostatně.

Kniha obsahuje tisíce receptů na téměř 1500 stranách.

Zařazeno v kategoriích
Jaroslav Vašák - další tituly autora:
Dějiny kulinářství I. Dějiny kulinářství I.
Dějiny kulinářství IV. Dějiny kulinářství IV.
Netradiční gastronomie Netradiční gastronomie
Valašská kuchařka -- + pohankové recepty pro vaši kuchyni Valašská kuchařka
Gastronomický rádce od A do Ž Gastronomický rádce od A do Ž
 (e-book)
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist