načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Jak se vaří u Šroubka? – Karel Šroubek

Jak se vaří u Šroubka?
-1%
sleva

Kniha: Jak se vaří u Šroubka?
Autor: Karel Šroubek

Sbírka kuchařských receptů majitele Grandhotelu Šroubek a restaurace na Václavském náměstí s vyhlášenou kuchyní. Reprint knihy z roku 1935. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 5 pracovních dní (poslední kusy u dodavatele, dodání s pravděpodobností 90%)
Vaše cena s DPH:  249 Kč 247
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3% 87%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: PASEKA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2008
Počet stran: 256
Rozměr: 240x170
Úprava: 239, 16, xv stran, 1 list. obrazové přílohy: ilustrace, portréty
Vydání: Vyd. 6., V Pasece 1.
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Vazba: pevná
Nakladatelské údaje: Praha, Paseka, 2008
EAN: 9788071859451
Popis / resumé

Sbírka kuchařských receptů majitele Grandhotelu Šroubek a restaurace na Václavském náměstí s vyhlášenou kuchyní. Reprint knihy z roku 1935.

Popis nakladatele

Karel Šroubek, autor této vyjímečné kuchařské knihy, se vždy řídil heslem: "Za živa v hotelu, po smrti v nebi" a pro hosta by udělal cokoli. Říkali mu "pane hoteliére" a velmi si ho vážili. Na Václavském náměstí v Praze mu patřila restaurace U Šroubků, později zakoupil celý hotel U arcivévody Štěpána. V knize Jak se vaří u Šroubka, která byla vydána poprvé již v roce 1935, čtenář objeví nejen spousty skvělých receptů, bude pozván i do kuchyně a spolu s majitelem může sledovat chování personálu k hostům. Hotel sídlící v přepychové secesní budově, byl později přejmenován na Grandhotel Evropa, název U Šroubků se však používá bezmála do dnes. (sbírka kuchařských receptů jídel, v restaurantu Šroubek denně střídavě upravovaných)

Další popis

Reprint významné kuchařské knihy z roku 1935. Karel Šroubek (nar. 1880 v Nučicích) otevřel vlastní restauraci na Václavském náměstí v Praze, tamtéž zakoupil v roce 1924 hotel U arcivévody Štěpána a pod názvem Grandhotel Šroubek zde vybudoval restauraci s nejvyhlášenější kuchyní. Sbírka více než jednoho tisíce receptů patří k nejvýznamnějším dílům české gastronomické literatury.


Reprint významné kuchařské knihy z roku 1935. Karel Šroubek (nar. 1880 v Nučicích) otevřel vlastní restauraci na Václavském náměstí v Praze, tamtéž zakoupil v roce 1924 hotel U arcivévody Štěpána a pod názvem Grandhotel Šroubek zde vybudoval restauraci s nejvyhlášenější kuchyní. Sbírka více než jednoho tisíce receptů patří k nejvýznamnějším dílům české gastronomické literatury.


Předmětná hesla
Hotel Šroubek (Praha, Česko)
Jídla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.