načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
-14%
sleva

Kniha: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Autor:

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný ...
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  269 Kč 231
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
7,7
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Víkend
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016-04-28
Počet stran: 96
Rozměr: 209 x 150 x 10 mm
Úprava: 95 stran : barevné ilustrace, 1 mapa, faksimile
Vazba: Vázaný
Doporučená novinka pro týden: 2016-18
ISBN: 978-80-7433-151-0
EAN: 9788074331510
Popis / resumé

Publikace seznamuje nejen s postupy při výrobě cidru a calvadosu, ale přináší též zajímavé informace o historii výroby těchto oblíbených nápojů. Pomůže s výběrem vhodných odrůd jablek, upozorní zároveň na chyby při přípravě calvadosu. Kniha též usnadní orientaci na trhu těchto výrobků a vysvětlí údaje z jejich etiket. Seznamuje čtenáře s přísnými požadavky, které pro výrobu značkových destilátů stanovují francouzské zákony. Doplněno recepty zajímavých jídel připravovaných s použitím calvadosu. Příručka obsahuje návody na výrobu nápojů připravovaných z jablek: cidru (jablečného vína), calvadosu a pommeau (aperitiv na bázi moštu a calvadosu).

Popis nakladatele

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici.
Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?
Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

Předmětná hesla
calvados
cidre
pommeau
Výroba alkoholických nápojů
Kniha je zařazena v kategoriích
Helena Uhrová - další tituly autora:
Zákazníci kupující knihu "Jak se dělá cidre, calvados, pommeau" mají také často zájem o tyto tituly:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist