

Kniha:
Jak nezemřít
Autor:
Michael Greger; Gene Stone;
Podtitul: Kuchařka 100 receptů na prevenci a odvrácení nemoci
Kniha teď bohužel není dostupná.
»hlídat dostupnost
Nakladatelství: | Noxi |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2018 |
Počet stran: | 250 |
Rozměr: | 230 x 190 x 20 mm |
Úprava: | xxi, 249 stran: barevné ilustrace |
Vydání: | Vydání první |
Spolupracovali: |
recepty Robin Robertson z anglického originálu How not to die cookbook přeložila Jana Loudová |
Skupina třídění: | Hygiena. Lidské zdraví |
Vazba: | Knihy - vázané |
Datum vydání: | 12. 11. 2018 |
ISBN: | 978-80-8111-503-5 |
EAN: | 9788081115035 |
V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních.
MICHAEL GREGER, M.D., FACLM je lékař, autor a celosvětově uznávaný řečník, který hovoří o hned několika důležitých tématech týkajících se veřejného zdraví. Je autorem New York Times bestselleru Jak nezemřít a vede NutritionFacts. org, první webovou stránku svého druhu, která je nezisková a založená na vědeckých poznatcích a která denně zdarma přináší videa a články o nejnovějších objevech ve výživě.
GENE STONE napsal mnoho knih o ochraně zvířat a rostlinné stravě, včetně New York Times bestselleru Forks Over Knives. Je také spoluautorem knihy Jak nezemřít, The Engine 2 Diet a Living the Farm Sanctuary Life.
ROBIN ROBERTSON vytvořila mnoho receptů a napsala více než dvacet kuchařek, včetně Vegan on the Cheap, 1000 Vegan Recipes a Quick Fix Vegan. Než se stala odbornicí na kuchařky, pracovala jako šéfkuchařka a učitelka vaření. Je také autorkou rubriky „The Global Vegan“ v časopise VegNews. (kuchařka)
Potraviny – Zdravotní aspekty
Zdraví a nemoc
Zdravá výživa
Prevence onemocnění
Dietoterapie
Vegetariánská jídla
Bezmasá jídla
Dezerty
Nápoje