načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Jak nakupovat a zpracovávat maso – kuchařka z edice Apetit – Redakce časopisu Apetit

Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit
-1%
sleva

Kniha: Jak nakupovat a zpracovávat maso
Autor: Redakce časopisu Apetit
Podtitul: kuchařka z edice Apetit

Kniha poskytuje rady o nakupování a zpracování masa, doplněné kuchařskými recepty. Původní seriál časopisu Apetit se šéfkuchařem Václavem Fričem. Obrazová publikace je rozdělena do čtyř kapitol: vepřové, hovězí, telecí a jehněčí maso. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 6 pracovních dní (poslední kusy u dodavatele, dodání s pravděpodobností 90%)
Vaše cena s DPH:  299 Kč 296
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6% 90%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 164
Rozměr: 275x210
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Vazba: brožovaná
Nakladatelské údaje: Praha, Burda Media 2000, 2014
EAN: 9788087575147
Popis / resumé

Kniha poskytuje rady o nakupování a zpracování masa, doplněné kuchařskými recepty. Původní seriál časopisu Apetit se šéfkuchařem Václavem Fričem. Obrazová publikace je rozdělena do čtyř kapitol: vepřové, hovězí, telecí a jehněčí maso. Popisuje, k čemu se daný kus masa hodí, jak jej zpracovat a upravit, včetně podrobných kuchařských receptů, doplněných fotografií. Uvedeny jsou i rady, proč konkrétní kus masa máme chtít, jak a kde ho koupit. V závěru knihy je uveden adresář ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso.

Popis nakladatele

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou). Seriál o mase připravovali Apetit tři roky ve spolupráci s Václavem Fričem, kuchařem, majitelem vyhlášené restaurace Na Pekárně a machrem na českou kuchyni. Kromě receptů na naši klasiku (svíčková, dušená roštěnky, dršťkovka), v knize najdete i recepty světové kuchyně (rostbeef, rib-eye steak, telecí saltimboca…). Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. S námi už se nebudete bát vkročit do řeznictví, říct si o správný kus masa - na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit. S Apetitem zvládnete uvařit všechno napoprvé! Seriál o mase je prvním bookazinem (formát Apetitu, paperback), který Apetit vydává. (všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Redakce časopisu Apetit - další tituly autora:
Maso - kuchařka z edice Apetit Maso - kuchařka z edice Apetit
Grilování - kuchařka z edice Apetit Grilování
Mamma mia! -- aneb To nejlepší od italských matek Mamma mia!
Koláče - kuchařka z edice Apetit Koláče
Řecká odysea Apetit na cestách - Řecko Řecká odysea Apetit na cestách
Saláty - kuchařka z edice Apetit Saláty
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.