načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Italské sýry – Federico Coria; Claudia Moriondo; Eli Mornadi

Italské sýry
-1%
sleva

Kniha: Italské sýry
Autor: Federico Coria; Claudia Moriondo; Eli Mornadi

Kategorie sýrů, konzervace a stolování, pokyny pro výběr a degustaci v obchodě. Deset ochutnávek jednotlivých produktů hodících se k různým příležitostem - chuťové vlastnosti, vhodná příloha, víno a jiné nápoje. Přehled jednotlivých druhů ... (celý popis)
Titul doručujeme za 7 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  240 Kč 238
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
7,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9% 83%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Pragma nakladatelství
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 292
Rozměr: 195x195
Úprava: barevné ilustrace
Název originálu: Formaggi Italiani
Spolupracovali: z italského originálu ... přeložila Michaela Líčeníková
Skupina třídění: Živočišné produkty
Jazyk: česky
Vazba: brožovaná
Novinka týdne: 2014-24
Nakladatelské údaje: Hodkovičky [Praha], Pragma, 2014
EAN: 9788073494025
Popis / resumé

Kategorie sýrů, konzervace a stolování, pokyny pro výběr a degustaci v obchodě. Deset ochutnávek jednotlivých produktů hodících se k různým příležitostem - chuťové vlastnosti, vhodná příloha, víno a jiné nápoje. Přehled jednotlivých druhů sýrů, některé jsou velmi vzácné, jiné velmi rozšířené. Poslední část knihy uvádí nejdříve obecné pokyny o zpracování italského sýra v tradičních pokrmech, následuje 33 předpisů na přípravu jídel od šéfkuchaře Chicco Coria - předkrmy, hlavní jídla a dezerty. Výběr 100 nejlepších italských sýrů s místem výroby a charakteristickými vlastnostmi, recepty tradiční italské kuchyně, v nichž je představený sýr jednou z ingrediencí.

Popis nakladatele

Italské sýry jsou jednou z věcí, které proslavily Itálii. Jejich tajemství odhalíte na stránkách této knihy, která odkrývá jejich výrobu, historii i sto nejdůležitějších a nejslavnějších sýrů. Naučí vás vhodné kombinace s víny i s jinými potravinami a ukáže vám, jak uspořádat hostinu se sýrem a vínem v hlavní roli. Zjistíte, které sýrové pokrmy jsou typické pro různé regiony, a nakonec se naučíte zapojit sýr do tradičních i neobvyklých receptů. Otevřete tedy knihu a poznejte jednu z dominant Itálie. (poznejte, ochutnejte a objevte 100 italských sýrů)

Předmětná hesla
Sýry – Itálie
Výroba sýrů – Itálie
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Italské sýry" doporučujeme také:
Tvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni Tvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.