načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Mamma mia! -- aneb To nejlepší od italských matek – redakce časopisu Apetit

Mamma mia! -- aneb To nejlepší od italských matek
-11%
sleva

Kniha: Mamma mia!
Autor: redakce časopisu Apetit
Podtitul: aneb To nejlepší od italských matek

Kniha představuje jednotlivé oblasti Itálie a jejich gurmánské speciality. Následují předpisy na přípravu osvědčených italských jídel, rychlovek, pizz, těstovin, jídel z ryb a plodů moře, bezmasých i masových pokrmů, moučníků. Průvodce po ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  349 Kč 311
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 77.2%hodnoceni - 77.2%hodnoceni - 77.2%hodnoceni - 77.2%hodnoceni - 77.2% 90%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 157
Rozměr: 247,0x218,0x16,0 mm
Úprava: barevné ilustrace, 1 mapa
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,801kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Datum vydání: 201309
Nakladatelské údaje: Praha, Burda Media 2000, 2013
ISBN: 978-80-87575-07-9
EAN: 9788087575079
Popis / resumé

Kniha představuje jednotlivé oblasti Itálie a jejich gurmánské speciality. Následují předpisy na přípravu osvědčených italských jídel, rychlovek, pizz, těstovin, jídel z ryb a plodů moře, bezmasých i masových pokrmů, moučníků. Průvodce po kulinářky nejzajímavějších místech Itálie, kuchařské recepty na rozmanité, typicky italské pokrmy.

Popis nakladatele

Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená!

V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo...

Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd.

"Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.

PS: Apetit vám doma zařídí pořádnou Itálii!

160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol:

- Šupito presto
- Bravo, pizza
- Pasta, a pasta!
- Pod jižním slunce
- Horská výprava
- Grandiózní hostina
- Sladký život

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
redakce časopisu Apetit - další tituly autora:
Maso - kuchařka z edice Apetit Maso - kuchařka z edice Apetit
Grilování - kuchařka z edice Apetit Grilování
Koláče - kuchařka z edice Apetit Koláče
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit Jak nakupovat a zpracovávat maso
Řecká odysea Apetit na cestách - Řecko Řecká odysea Apetit na cestách
Saláty - kuchařka z edice Apetit Saláty
 
Ke knize "Mamma mia! -- aneb To nejlepší od italských matek" doporučujeme také:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.