
×

-16%
sleva
sleva
Kniha:
Indiánská kuchařka
Autor:
Roman Tadič
Recepty indiánů amerického Jihozápadu a Velkých planin
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny

Specifikace
Nakladatelství: | DAUPHIN |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2016 |
Počet stran: | 248 |
Rozměr: | 205,0x135,0x30,0 mm |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Hmotnost: | 0,403kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Novinka týdne: | 2016-47 |
Datum vydání: | 201611 |
ISBN: | 978-80-7272-777-3 |
EAN: | 9788072727773 |
Popis / resumé
Kniha je rozdělena do dvou částí - amerického Jihozápadu a Velkých planin. Kuchařka zahrnuje recepty na polévky, saláty, pemikan, placky, nápoje, na úpravu masa, vnitřností, bobulí všeho druhu, kukuřice, fazolí, žaludů, hlíz a kořenů. Kuchařka obsahuje téměř 200 receptů na indiánská jídla.
Popis nakladatele
Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a „chléb“
(kuchyně indiánů Velkých planin a amerického Jihozápadu - pikantní směs tradice a modernity)Předmětná hesla
indiánská jídla
Kniha je zařazena v kategoriích