načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Hygiena výživy a stravovania – Lucia Zeleňáková; Jozef Čapla; Peter Zajác

Fungujeme! Vážení zákazníci, nařízením vlády jsou od 22. 10. 2020 z preventivních důvodů zavřeny některé naše pobočky. Knihy si ale můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou, GLS, Zásilkovnou či s vyzvednutím na některých našich výdejnách. Tyto objednávky vyřizujeme v běžném režimu, stejně tak nákup e-knih a dalších elektronických produktů. Bližší informace naleznete zde
Hygiena výživy a stravovania
-1%
sleva

Kniha: Hygiena výživy a stravovania
Autor: Lucia Zeleňáková; Jozef Čapla; Peter Zajác

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je ... (celý popis)
Titul doručujeme za 6 pracovních dní (poslední kusy u dodavatele, dodání s pravděpodobností 90%)
Jazyk: slovensky
Vaše cena s DPH:  338 Kč 335
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
11,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 304
Rozměr: 245x175
Úprava: ilustrace (převážně barevné), tabulky
Vydání: Vydanie prvé
Skupina třídění: Hygiena. Lidské zdraví
Jazyk: slovensky
Vazba: pevná
Téma: zdravá výživa, hygiena výživy, stravování, společné stravování, epidemiologie
EAN: 9788055218069
Popis

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je podporovaný informáciami v týchto oblatiach: procesy prebiehajúce v zariadeniach spoločného stravovania, hygiena výroby, prípravy a podávania pokrmov, prevádzková a osobná hygiena, sanitácia vrátane deratizácie a dezinfekcie, manipulácia s odpadmi. Čitatelia sa zoznámia s problematikou alergénov a ich ozančovaním v stravovacích službách, dozvedia sa o hygiene výroby chladených, marazených a termosterilizovaných pokrmov, o hygiene výroby a predaja zmrzliny, ľahodkárskych a cukrárských výrobkov, či o zásadách stánkového a iného ambulantného predaja potravín, pokrmov a nápojov. (uplatňovanie hygienických zásad v zariadeniach spoločného stravovania)

Kniha je zařazena v kategoriích
Lucia Zeleňáková; Jozef Čapla; Peter Zajác - další tituly autora:
Marian Meško Marian Meško
1+1 1+1
Sprievodca svetom potravín Sprievodca svetom potravín
Štúr, štúrovci, romantici, obrodenci Štúr, štúrovci, romantici, obrodenci
Český a slovenský literární klasicismus -- Synopticko-puklzační model kulturního jevu Český a slovenský literární klasicismus
Maľovanie / Milovanie -- Rozhovory s Rudolfom Filom Maľovanie / Milovanie
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.