načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Houby a lesní plody – Reinhardt Hess

Houby a lesní plody
-16%
sleva

Kniha: Houby a lesní plody
Autor: Reinhardt Hess

Kniha radí, jak konzervovat plody lesa (marmelády, šťávy, nakládané houby atd.), nabízí rychlé a originální recepty pro každý den (např. obložené chleby, těstoviny, quiche) a dále recepty pro zvláštní příležitosti (např. ryby, drůbež, ... (celý popis)
209
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Vašut
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2017
Počet stran: 144
Rozměr: 23 cm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: České vydání první
Spolupracovali: fotografie Alexander Walter
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Vazba: kniha, vázaná vazba
Datum vydání: 26.06.2017
ISBN: 9788072367610
EAN: 9788072367610
Popis / resumé

Kniha radí, jak konzervovat plody lesa (marmelády, šťávy, nakládané houby atd.), nabízí rychlé a originální recepty pro každý den (např. obložené chleby, těstoviny, quiche) a dále recepty pro zvláštní příležitosti (např. ryby, drůbež, dezerty). Obsahuje fotografie, rejstřík a seznam receptů. Kuchařské recepty z hub a lesních plodů s informacemi o sběru, přípravě či uchovávání do zásoby.

Popis nakladatele

Různorodé recepty - Houby a lesní plody můžete zavařovat, nakládat, vařit z nich běžné pokrmy nebo lahůdky pro zvláštní příležitosti. Ať už je nasbíráte sami, nebo koupíte čerstvé na trhu - jsou to skutečné poklady pro každého kuchaře. Odborné vědomosti - Vydáte se na houby se znalcem, zjistíte pravdu a mýty o černém bezu a získáte řadu praktických rad do kuchyně.

Správný postup - Jen ten, kdo ví, jak na to, rád vyzkouší něco nového a vaření si opravdu užívá. (poklady z lesa)

Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.