načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Hamburgery 50 snadných receptů – Academia Barilla

Hamburgery 50 snadných receptů
-16%
sleva

Kniha: Hamburgery 50 snadných receptů
Autor: Academia Barilla

Padesát receptů na přípravu hamburgerů z nejrůznějších druhů masa i vegetariánských. U každého receptu je uvedena doba přípravy, vaření a obtížnost přípravy jídla. První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  299 Kč 251
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Naše vojsko
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 127
Rozměr: 188,0x225,0x24,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Spolupracovali: z anglického originálu Hamburgers ... přeložil Martin Čížek
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,429kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201510
ISBN: 978-80-206-1546-6
EAN: 9788020615466
Popis / resumé

Padesát receptů na přípravu hamburgerů z nejrůznějších druhů masa i vegetariánských. U každého receptu je uvedena doba přípravy, vaření a obtížnost přípravy jídla. První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ryby. Recepty jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít pro vytvoření kompletního chodu včetně přílohy.

Popis nakladatele

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ryby. Recepty jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít pro vytvoření kompletního chodu včetně přílohy.

(50 snadných receptů)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Academia Barilla - další tituly autora:
Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Dýně 50 snadných receptů Dýně 50 snadných receptů
Koláče a dorty 50 snadných receptů Koláče a dorty 50 snadných receptů
Cupcake 50 snadných receptů Cupcake 50 snadných receptů
Pizza 50 snadných receptů Pizza 50 snadných receptů
Parmigiano reggiano 50 snadných receptů Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.