načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Grilování – kuchařka z edice Apetit – Redakce časopisu Apetit

Grilování - kuchařka z edice Apetit
-1%
sleva

Kniha: Grilování
Autor: Redakce časopisu Apetit
Podtitul: kuchařka z edice Apetit

Jak připravovat různé pokrmy na grilu. Recepty nejen na grilované maso vepřové, jehněčí či hovězí, ale i na mleté či rybí. Nechybí recepty na bezmasé pochoutky a sladkou tečku na závěr grilovacích hodů v podobě grilovaného ovoce či ledových ... (celý popis)
Titul doručujeme za 6 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  349 Kč 346
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
11,5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5% 100%   celkové hodnocení
4 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 164
Rozměr: 240x210
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Vazba: pevná
Novinka týdne: 2013-25
Nakladatelské údaje: [Praha], Burda Media 2000, 2013
EAN: 9788087575055
Popis / resumé

Jak připravovat různé pokrmy na grilu. Recepty nejen na grilované maso vepřové, jehněčí či hovězí, ale i na mleté či rybí. Nechybí recepty na bezmasé pochoutky a sladkou tečku na závěr grilovacích hodů v podobě grilovaného ovoce či ledových nápojů. K masu se hodí přílohy a dipy, na které zde také najdete postupy.

Popis nakladatele

Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu! 160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol: Předkrmy Hovězí, telecí a jehněčí maso Vepřové maso Drůbeží maso Mleté maso Ryby a plody moře Bez masa Přílohy a dipy Sladké osvěžení Servis

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Redakce časopisu Apetit - další tituly autora:
Maso - kuchařka z edice Apetit Maso - kuchařka z edice Apetit
Mamma mia! -- aneb To nejlepší od italských matek Mamma mia!
Koláče - kuchařka z edice Apetit Koláče
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit Jak nakupovat a zpracovávat maso
Řecká odysea Apetit na cestách - Řecko Řecká odysea Apetit na cestách
Saláty - kuchařka z edice Apetit Saláty
 
Ke knize "Grilování - kuchařka z edice Apetit" doporučujeme také:
Drůbež (Edice Apetit) Drůbež (Edice Apetit)
Slané pečení Slané pečení
Brambory (Edice Apetit) Brambory (Edice Apetit)
Saláty (Edice Apetit) Saláty (Edice Apetit)
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.