

sleva
Kniha:
Grilování
Autor:
Redakce časopisu Apetit
Podtitul: kuchařka z edice Apetit

Nakladatelství: | » APETIT |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2013 |
Počet stran: | 164 |
Rozměr: | 240x210 |
Úprava: | barevné ilustrace |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Jazyk: | česky |
Vazba: | pevná |
Novinka týdne: | 2013-25 |
Nakladatelské údaje: | [Praha], Burda Media 2000, 2013 |
EAN: | 9788087575055 |
Jak připravovat různé pokrmy na grilu. Recepty nejen na grilované maso vepřové, jehněčí či hovězí, ale i na mleté či rybí. Nechybí recepty na bezmasé pochoutky a sladkou tečku na závěr grilovacích hodů v podobě grilovaného ovoce či ledových nápojů. K masu se hodí přílohy a dipy, na které zde také najdete postupy.
Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu! 160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol: Předkrmy Hovězí, telecí a jehněčí maso Vepřové maso Drůbeží maso Mleté maso Ryby a plody moře Bez masa Přílohy a dipy Sladké osvěžení Servis