načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Grilování (Edice Apetit)

Grilování (Edice Apetit)
-11%
sleva

Kniha: Grilování (Edice Apetit)

Jak připravovat různé pokrmy na grilu. Recepty nejen na grilované maso vepřové, jehněčí či hovězí, ale i na mleté či rybí. Nechybí recepty na bezmasé pochoutky a sladkou tečku na závěr grilovacích hodů v podobě grilovaného ovoce či ledových ... (celý popis)
Titul doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  399 Kč 355
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
11,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5% 100%   celkové hodnocení
4 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 164
Rozměr: 247 x 216 x 16 mm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Novinka týdne: 2013-25
Datum vydání: 1. 6. 2013
Nakladatelské údaje: [Praha], Burda Media 2000, 2013
ISBN: 978-80-87575-05-5
EAN: 9788087575055
Popis / resumé

Jak připravovat různé pokrmy na grilu. Recepty nejen na grilované maso vepřové, jehněčí či hovězí, ale i na mleté či rybí. Nechybí recepty na bezmasé pochoutky a sladkou tečku na závěr grilovacích hodů v podobě grilovaného ovoce či ledových nápojů. K masu se hodí přílohy a dipy, na které zde také najdete postupy.

Popis nakladatele

Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.

Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu!

160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol:
Předkrmy
Hovězí, telecí a jehněčí maso
Vepřové maso
Drůbeží maso
Mleté maso
Ryby a plody moře
Bez masa
Přílohy a dipy
Sladké osvěžení
Servis

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Grilování (Edice Apetit)" doporučujeme také:
Mamma mia! Apetit na cestách - Itálie Mamma mia! Apetit na cestách
Drůbež (Edice Apetit) Drůbež (Edice Apetit)
Party (Edice Apetit) Party (Edice Apetit)
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.