načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Grilování – redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová

Grilování
-11%
sleva

Kniha: Grilování
Autor: redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová

Jak připravovat různé pokrmy na grilu. Recepty nejen na grilované maso vepřové, jehněčí či hovězí, ale i na mleté či rybí. Nechybí recepty na bezmasé pochoutky a sladkou tečku na závěr grilovacích hodů v podobě grilovaného ovoce či ledových ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  349 Kč 311
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5%hodnoceni - 84.5% 100%   celkové hodnocení
4 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 156
Rozměr: 248,0x217,0x17,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,779kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Novinka týdne: 2013-25
Datum vydání: 201306
Nakladatelské údaje: [Praha], Burda Media 2000, 2013
ISBN: 978-80-87575-05-5
EAN: 9788087575055
Popis / resumé

Jak připravovat různé pokrmy na grilu. Recepty nejen na grilované maso vepřové, jehněčí či hovězí, ale i na mleté či rybí. Nechybí recepty na bezmasé pochoutky a sladkou tečku na závěr grilovacích hodů v podobě grilovaného ovoce či ledových nápojů. K masu se hodí přílohy a dipy, na které zde také najdete postupy.

Popis nakladatele

Grilování je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril.

Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky. Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu!

160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol:

Předkrmy
Hovězí, telecí a jehněčí maso
Vepřové maso
Drůbeží maso
Mleté maso
Ryby a plody moře
Bez masa
Přílohy a dipy 
Sladké osvěžení
Servis

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová - další tituly autora:
Těstoviny - kuchařka z edice Apetit Těstoviny
Koláče - kuchařka z edice Apetit Koláče
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit Jak nakupovat a zpracovávat maso
Zavařování - kuchařka z edice Apetit Zavařování
Saláty - kuchařka z edice Apetit Saláty
 
Ke knize "Grilování" doporučujeme také:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.