načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Grilování -- Academia Barilla – Mario Grazia; Mariagrazia Villaová

Grilování -- Academia Barilla
-14%
sleva

Kniha: Grilování
Autor: Mario Grazia; Mariagrazia Villaová
Podtitul: Academia Barilla

Padesát receptů určených ke grilování, vybraných Academií Barilla mezinárodním centrem šířící italskou gastronomii ve světě. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 6 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  299 Kč 257
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6% 80%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Academia Barilla
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 127
Rozměr: 21 cm
Úprava: barevné ilustrace
Název originálu: Barbecue: 50 easy recipes
Spolupracovali: fotografie Alberto Rossi, Mario Strollo, Luca Zanga
recepty Mario Grazia
z anglického originálu ... přeložil Martin Čížek
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Vazba: kniha, vázaná vazba
Datum vydání: 17.10.2014
Nakladatelské údaje: Praha, Naše vojsko, 2014
ISBN: 9788020614643
EAN: 9788020614643
Popis / resumé

Padesát receptů určených ke grilování, vybraných Academií Barilla mezinárodním centrem šířící italskou gastronomii ve světě.

Popis nakladatele

Grilování se perfektně hodí k tradičnímu duchu stolování obyvatel. Při grilování téměř nikdy není jen jeden kuchař. Co by také mohlo být příjemnější než jídlo pod širým nebem, na terase nebo na zahradě, v podvečer na konci jara nebo na začátku léta?
Jeho krása vychází z jednoty rozumu a citu: vyžaduje zkušené oko, aby se jídlo nespálilo; na druhou stranu nechává hodně prostoru pro fantazii. Academia Barilla vybrala pro tuto knihu 50 báječných receptů, které u vašeho grilu oceníte!

KUCHAŘKY KOLEKTIVU ACADEMIA BARILLA: V srdci Parmy, v jednom z nejproslulejších měst italské kuchyně, se nachází Barilla Center. Vzniklo na pozemcích bývalé továrny na těstoviny Barilla. Tento moderní architekto nický komplex je domovem Academie Barilly, jež byla založe na v roce 2004, aby podporovala umění italské kuchyně, chránila regionální gastronomické dědictví před imitacemi a padělky a podporovala velké tradice italského restauratérství. (50 snadných receptů)

Další popis

Grilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný pstruh s citronem, šalvějí a olivovým olejem, pečené brambory plněné sýrem či grilované plněné švestky ve slanině.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Mario Grazia; Mariagrazia Villaová - další tituly autora:
Dýně - 50 snadných receptů Dýně
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.