

sleva
Kniha:
Grilování
Autor:
Mario Grazia; Mariagrazia Villaová
Podtitul: Academia Barilla

Nakladatelství: | » Academia Barilla |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2014 |
Počet stran: | 127 |
Rozměr: | 21 cm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Název originálu: | Barbecue: 50 easy recipes |
Spolupracovali: |
fotografie Alberto Rossi, Mario Strollo, Luca Zanga recepty Mario Grazia z anglického originálu ... přeložil Martin Čížek |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Jazyk: | česky |
Vazba: | kniha, vázaná vazba |
Datum vydání: | 17.10.2014 |
Nakladatelské údaje: | Praha, Naše vojsko, 2014 |
ISBN: | 9788020614643 |
EAN: | 9788020614643 |
Padesát receptů určených ke grilování, vybraných Academií Barilla mezinárodním centrem šířící italskou gastronomii ve světě.
Grilování se perfektně hodí k tradičnímu duchu stolování obyvatel. Při grilování téměř nikdy není jen jeden kuchař. Co by také mohlo být příjemnější než jídlo pod širým nebem, na terase nebo na zahradě, v podvečer na konci jara nebo na začátku léta?
Jeho krása vychází z jednoty rozumu a citu: vyžaduje zkušené oko, aby se jídlo nespálilo; na druhou stranu nechává hodně prostoru pro fantazii. Academia Barilla vybrala pro tuto knihu 50 báječných receptů, které u vašeho grilu oceníte!
KUCHAŘKY KOLEKTIVU ACADEMIA BARILLA: V srdci Parmy, v jednom z nejproslulejších měst italské kuchyně, se nachází Barilla Center. Vzniklo na pozemcích bývalé továrny na těstoviny Barilla. Tento moderní architekto nický komplex je domovem Academie Barilly, jež byla založe na v roce 2004, aby podporovala umění italské kuchyně, chránila regionální gastronomické dědictví před imitacemi a padělky a podporovala velké tradice italského restauratérství. (50 snadných receptů)
Grilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný pstruh s citronem, šalvějí a olivovým olejem, pečené brambory plněné sýrem či grilované plněné švestky ve slanině.