načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Grilování – 140 moderních grilovacích receptů – Zdeněk Pohlreich

Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-20%
sleva

Kniha: Grilování
Autor: Zdeněk Pohlreich
Podtitul: 140 moderních grilovacích receptů

100 osvědčených a 40 zcela nových receptů na grilování v obrazové publikaci populárního českého kuchaře. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  599 Kč 479
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
16
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6% 100%   celkové hodnocení
6 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Sevruga
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 264
Rozměr: 258 x 209 x 28 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: První vydání
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Umístění v žebříčku: 131. nejprodávanější kniha za poslední měsíc
Novinka týdne: 2015-19
Datum vydání: 22. 4. 2015
ISBN: 978-80-905710-2-0
EAN: 9788090571020
Literární ceny
Kniha byla nominována na literární cenu "Cena Český Bestseller – 2015 – Kuchařky".
Více informací o prestižních literárních oceněních lze nalézt na stránce » literární ceny.
Popis

V nové knize Grilování Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit - je tu zkrátka 100 + 40 důvodů, proč se pustit do grilování! Praktická, přehledná a nabitá skvělými recepty, s QR kódy pro snadný a rychlý nákup - novou knížku velkého šéfa si zamilujete stejně jako jídla, která podle ní připravíte

Popis / resumé

100 osvědčených a 40 zcela nových receptů na grilování v obrazové publikaci populárního českého kuchaře.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zdeněk Pohlreich - další tituly autora:
Moje domácí kuchyně Moje domácí kuchyně
Prostřeno bez servítků Prostřeno bez servítků
Fresh kuchyně Fresh kuchyně
Taková normální kuchařka Taková normální kuchařka
Super jednoduše Super jednoduše
Na grilu Na grilu
 
Ke knize "Grilování - 140 moderních grilovacích receptů" doporučujeme také:
Lehká kuchyně Lehká kuchyně
Svět přírodních antibiotik - Tajné zbraně rostlin Svět přírodních antibiotik
Kulinárium Kulinárium
Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku
Nauč mě mluvit -- 500 slov, říkadla, pohádky Nauč mě mluvit
Kuchařka pro dceru - 5. přepracované vydání Kuchařka pro dceru
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




Zdeněk Pohlreich

ZDENĚK POHLREICH


10. 4. 1957

Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom, moderátor a publicista.

Vystudoval učební obor kuchař a po škole působil v pražském hotelu Stop. V roce 1989 emigroval do Holandska a následně do Austrálie, kde pracoval v Adelaide v restauraci La Guillotine jako sous-chef a později jako šéfkuchař. Po návratu z emigrace působil v Praze v hotelech Renaissance, Villa Voyta nebo Marriot. Dnes vede vlastní úspěšné restaurace - Café Imperial zaměřenou na českou tradiční kuchyni a pohostinství, italskou Divinis a na japonskou kuchyni orientovanou Yamato. Během své bohaté kariéry absolovoval řadu mezinárodních kulinářských školení, mezi jinými i cukrářský kurz a kurz čínské a thajské kuchyně. Za své umění rovněž získal několik ocenění.

Pohlreich – Zdeněk Pohlreich – více informací





       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.