

sleva
Kniha:
Grilování
Autor:
Zdeněk Pohlreich
Podtitul: 140 moderních grilovacích receptů

Nakladatelství: | » Sevruga |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2015 |
Počet stran: | 264 |
Rozměr: | 258 x 209 x 28 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Vydání: | První vydání |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Vazba: | Knihy - vázané |
Novinka týdne: | 2015-19 |
Datum vydání: | 22. 4. 2015 |
ISBN: | 978-80-905710-2-0 |
EAN: | 9788090571020 |
Více informací o prestižních literárních oceněních lze nalézt na stránce » literární ceny.
V nové knize Grilování Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit - je tu zkrátka 100 + 40 důvodů, proč se pustit do grilování! Praktická, přehledná a nabitá skvělými recepty, s QR kódy pro snadný a rychlý nákup - novou knížku velkého šéfa si zamilujete stejně jako jídla, která podle ní připravíte
100 osvědčených a 40 zcela nových receptů na grilování v obrazové publikaci populárního českého kuchaře.
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Grilovaná jídla
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Katalog vybraných autorů > P > Pohlreich – Zdeněk Pohlreich
Katalog nakladatelství > S > Sevruga
Vybrané knižní novinky

ZDENĚK POHLREICH
10. 4. 1957
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom, moderátor a publicista.
Vystudoval učební obor kuchař a po škole působil v pražském hotelu Stop. V roce 1989 emigroval do Holandska a následně do Austrálie, kde pracoval v Adelaide v restauraci La Guillotine jako sous-chef a později jako šéfkuchař. Po návratu z emigrace působil v Praze v hotelech Renaissance, Villa Voyta nebo Marriot. Dnes vede vlastní úspěšné restaurace - Café Imperial zaměřenou na českou tradiční kuchyni a pohostinství, italskou Divinis a na japonskou kuchyni orientovanou Yamato. Během své bohaté kariéry absolovoval řadu mezinárodních kulinářských školení, mezi jinými i cukrářský kurz a kurz čínské a thajské kuchyně. Za své umění rovněž získal několik ocenění.
Pohlreich – Zdeněk Pohlreich – více informací