načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Grilování - 140 moderních grilovacích receptů - Zdeněk Pohlreich

Kniha: Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
Autor:

Grilování, jaké jste ještě nezažili! V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních ...


Titul je skladem 2ks - odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava; Plzeň
Vaše cena s DPH:  444
+
-
ks
rozbalKdy zboží dostanu
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma
Doporučená cena:  499 Kč
11%
naše sleva
14,8
bo za nákup


hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6% 100%   celkové hodnocení
6 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Sevruga
Rok vydání: 2015-04-22
Počet stran: 264
Rozměr: 258 x 209 x 28 mm
Úprava: 251 stran : barevné ilustrace
Vydání: První vydání
Vazba: Vázaný
Umístění v žebříčku: 657. nejprodávanější kniha za poslední měsíc
Doporučená novinka pro týden: 2015-19
Hodnocení: 305. nejlépe hodnocená kniha
ISBN: 978-80-905710-2-0
EAN: 9788090571020
Literární ceny
Kniha byla nominována na literární cenu "Cena Český Bestseller - 2015 - Kuchařky".
Více informací o prestižních literárních oceněních lze nalézt na stránce » literární ceny.
Popis

Grilování, jaké jste ještě nezažili!

V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit - je tu zkrátka 100 + 40 důvodů, proč se pustit do grilování! Na grilu se pod vedením Zdeňka Pohlreicha naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i různé grilovací metody, seznámíte se i s méně obvyklými způsoby přípravy a surovinami.

Praktická, přehledná a nabitá skvělými recepty, s QR kódy pro snadný a rychlý nákup - novou knížku velkého šéfa si zamilujete stejně jako jídla, která podle ní připravíte.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zdeněk Pohlreich - další tituly autora:
Prostřeno bez servítků - Téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života Prostřeno bez servítků
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 279 Kč
Pokrmy k rodinnému stolu -- Krok za krokem Pokrmy k rodinnému stolu
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 177 Kč
Rozpal to, šéfe! - 91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky Rozpal to, šéfe!
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 355 Kč
Moje domácí kuchyně Moje domácí kuchyně
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 355 Kč
Prostřeno bez servítků Prostřeno bez servítků
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 355 Kč
Lehká kuchyně Lehká kuchyně
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 355 Kč
 
Zákazníci kupující knihu "Grilování - 140 moderních grilovacích receptů" mají také často zájem o tyto tituly:
Poklady klasické české kuchyně -- aneb jak to ta babička tenkrát vařila Poklady klasické české kuchyně
Vaněk, Roman
Cena: 339 Kč
Šéf na grilu 1 - DVD Šéf na grilu 1
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 82 Kč
Šéf na grilu 2 - DVD Šéf na grilu 2
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 82 Kč
Šéf na grilu 3 - DVD Šéf na grilu 3
Pohlreich, Zdeněk
Cena: 82 Kč
Harry Potter a prokleté dítě Harry Potter a prokleté dítě
Rowlingová, Joanne K.
Cena: 366 Kč
Svět přírodních antibiotik - Tajné zbraně rostlin Svět přírodních antibiotik
Jonáš, Josef; Kuchař, Jiří;
Cena: 266 Kč
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




Zdeněk Pohlreich

ZDENĚK POHLREICH


10. 4. 1957

Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom, moderátor a publicista.

Vystudoval učební obor kuchař a po škole působil v pražském hotelu Stop. V roce 1989 emigroval do Holandska a následně do Austrálie, kde pracoval v Adelaide v restauraci La Guillotine jako sous-chef a později jako šéfkuchař. Po návratu z emigrace působil v Praze v hotelech Renaissance, Villa Voyta nebo Marriot. Dnes vede vlastní úspěšné restaurace - Café Imperial zaměřenou na českou tradiční kuchyni a pohostinství, italskou Divinis a na japonskou kuchyni orientovanou Yamato. Během své bohaté kariéry absolovoval řadu mezinárodních kulinářských školení, mezi jinými i cukrářský kurz a kurz čínské a thajské kuchyně. Za své umění rovněž získal několik ocenění.
Zdeněk Pohlreich se proslavil jako moderátor řady kulinářských pořadů, například Ano, šéfe!, Teď vaří šéf!, Rozpal to, šéfe!, Česko vaří s Pohlreichem živě, Šéf na grilu a další. Je autorem řady populárních publikací o vaření a grilování. Pořádá kulinářské kurzy pro veřejnost a často se svým uměním vystupuje na nejrůznějších firemních a společenských akcích. Vyučuje na Střední škole gastronomické a hotelové v Praze.
Publikovat začal v roce 2009 a to knihou Bravo, šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni. Jak název napovídá, kniha obsahuje recepty, které nasbíral na svých cestách po celém světě.
Druhá publikace vyšla v roce 2010 a jmenuje se Prostřeno bez servítků. Zde se Pohlreich věnuje domácí české kuchyni a recepty doplňuje vyprávěním o svém životě a svými názory. Kniha byla nominována na cenu Český bestseller v kategorii Kuchařky.
Následuje kniha Šéf na grilu, která cenu Český bestseller pro rok 2011 a kategorii Kuchařky již získala. Později byla doplněna ještě třemi DVD ze stejnojmeného pořadu - Šéf na grilu 1 ukazuje, jak připravit steak rib eye, z vysokého roštěnce a jalovcové bifteky, hamburgery, jehněčí špízy a domácí telecí, Šéf na grilu 2 se věnuje kotletám a rybám a Šéf na grilu 3 griluje drůbež, ale i pizzu, kalamáry nebo krevety a škeble. V roce 2012 vyšlo úspěšné knižní pokračování Šéf na grilu II.
Vejce nebo slepice (2012) přináší desítky receptů na domácí i divokou drůběž.
Publikace Vařte jako šéf - Škola vaření Zdeňka Pohlreicha (2013) je kuchařka doplněná o informace o surovinách a o kulinářské techniky a způsoby přípravy omáček, vývarů, masa a podobně.
Česko vaří s Polreichem (2013) je kuchařka inspirovaná stejnojmeným známým televizním pořadem. Najdete v ní 23 kompletních menu od předkrmu po moučník.
V poslední době se Pohlreich v publikacích věnuje převážně grilování - Rozpal to šéfe! (2014), která je pravou učebnicí grilování s desaterem zásad správného grilování včetně receptů na přípravu grilováním prakticky čekoholiv, a navazující Grilování - 140 moderních grilovacích receptů (2015).
Přímo o svých oblíbených jídlech a o soukromí vlastní kuchyně vypráví Polreich v knize Moje domácí kuchyně (2015).
Na počátku 80. let byl Pohlreich členem reprezentačního baseballového týmu.




       

internetové knihkupectví - online prodej knih


Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2017 - ABZ ABZ knihy, a.s.