načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Grilování – 140 moderních grilovacích receptů – Zdeněk Pohlreich

f
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-20%
sleva

Kniha: Grilování
Autor: Zdeněk Pohlreich
Podtitul: 140 moderních grilovacích receptů

100 osvědčených a 40 zcela nových receptů na grilování v obrazové publikaci populárního českého kuchaře. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  599 Kč 479
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
16
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6% 100%   celkové hodnocení
6 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Sevruga
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 264
Rozměr: 258 x 209 x 28 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: První vydání
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Novinka týdne: 2015-19
Datum vydání: 22. 4. 2015
ISBN: 978-80-905710-2-0
EAN: 9788090571020
Literární ceny
Kniha byla nominována na literární cenu "Cena Český Bestseller – 2015 – Kuchařky".
Více informací o prestižních literárních oceněních lze nalézt na stránce » literární ceny.
Popis

V nové knize Grilování Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit - je tu zkrátka 100 + 40 důvodů, proč se pustit do grilování! Praktická, přehledná a nabitá skvělými recepty, s QR kódy pro snadný a rychlý nákup - novou knížku velkého šéfa si zamilujete stejně jako jídla, která podle ní připravíte

Popis / resumé

100 osvědčených a 40 zcela nových receptů na grilování v obrazové publikaci populárního českého kuchaře.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zdeněk Pohlreich - další tituly autora:
Moje domácí kuchyně Moje domácí kuchyně
Lehká kuchyně Lehká kuchyně
Kulinárium Kulinárium
Fresh kuchyně Fresh kuchyně
Taková normální kuchařka Taková normální kuchařka
Super jednoduše Super jednoduše
 
Ke knize "Grilování - 140 moderních grilovacích receptů" doporučujeme také:
Prostřeno bez servítků Prostřeno bez servítků
Harry Potter a prokleté dítě Harry Potter a prokleté dítě
Svět přírodních antibiotik - Tajné zbraně rostlin Svět přírodních antibiotik
Karolína - Domácí kuchařka - Jídlo jako vášeň Karolína - Domácí kuchařka
Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku
Kuchařka pro dceru - 5. přepracované vydání Kuchařka pro dceru
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




Zdeněk Pohlreich

ZDENĚK POHLREICH


10. 4. 1957

Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom, moderátor a publicista.

Vystudoval učební obor kuchař a po škole působil v pražském hotelu Stop. V roce 1989 emigroval do Holandska a následně do Austrálie, kde pracoval v Adelaide v restauraci La Guillotine jako sous-chef a později jako šéfkuchař. Po návratu z emigrace působil v Praze v hotelech Renaissance, Villa Voyta nebo Marriot. Dnes vede vlastní úspěšné restaurace - Café Imperial zaměřenou na českou tradiční kuchyni a pohostinství, italskou Divinis a na japonskou kuchyni orientovanou Yamato. Během své bohaté kariéry absolovoval řadu mezinárodních kulinářských školení, mezi jinými i cukrářský kurz a kurz čínské a thajské kuchyně. Za své umění rovněž získal několik ocenění.

Pohlreich – Zdeněk Pohlreich – více informací





       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.